Největší podíl na českém trhu má ČSA, druhá je Lufthansa

26. 08. 2014     ALetenky.cz

V současné době působí na českém trhu téměř 50 leteckých společností, které nabízí pravidelné lety. Zhruba 80% odletů nabízí klasické společnosti, jednu pětinu ovládají nízkonákladové aerolinie. Mezi nejsilnější hráče na českém nebi patří společnosti ČSA, Lufthansa, Aeroflot, easyJet a Air France.

Štítky:
Aeroflot, Air France, ČSA, easyJet, Lufthansa

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Největší podíl na českém trhu má ČSA, druhé jsou SmartWings

    (03.09.2014, ALetenky.cz) V současné době působí na českém trhu téměř 50 leteckých společností, které nabízí pravidelné lety. Zhruba 65% odletů nabízí klasické společnosti, zbytek ovládají nízkonákladové aerolinie (počítáme-li mezi ně i SmartWings).

  • Největší nízkonákladovkou v ČR je easyJet, druhá je germanwings

    (28.07.2014, ALetenky.cz) V současné době působí na českém trhu více než desítka nízkonákladových aerolinií. Jejich tržní podíl na celkovém množství realizovaných letů a přepravených cestujících neustále stoupá.

  • Největší nízkonákladovkou v ČR je easyJet, druhý je Wizz Air

    (28.07.2014, ALetenky.cz) V současné době působí na českém trhu více než desítka nízkonákladových aerolinií. Jejich tržní podíl na celkovém množství realizovaných letů a přepravených cestujících neustále stoupá.

  • Moskva – zpáteční letenky z Pardubic za 3.546 Kč

    (16.01.2015, Akční letenky.cz) Ne, skutečně to není překlep v titulku. Z Pardubic totiž létá druhá největší ruská letecká společnost Transaero Airlines přímo do Moskvy. V níže uvedených termínech tak máte jedinečnou šanci zakoupit zpáteční letenky za krásnou cenu 3.546 Kč, a to včetně všech povinných poplatků a 20 kg zavazadla k odbavení. Rezervujte rychle, nabídka nejspíš dlouho nevydrží.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jižní Koreje

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.