Praha – Peking za 11 490 Kč!

04. 05. 2015     Rádi cestujeme

Tato akční letenka je nyní k pořízení na webu Pelikána a přináší vám ji polský dopravce LOT. Z Prahy do Pekingu a zpět vás bude letenka stát jen 11 490 Kč! Do Pekingu poletíte přes Varšavu a délka letu bude okolo 10 hodin. Ve Varšavě absolvujete 2-3 hodinové mezipřistání. V ceně letenky je přeprava jednoho odbaveného zavazadla o maximální hmotnosti 23 kg na osobu. Na palubu si s sebou můžete vzít jedno 8 kg příruční zavazadlo se součtem celkových rozměrů, který nepřesahuje 118 cm.

Štítky:
Letenky do Číny, Letenky do Pekingu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do hlavního města Číny

    (16.11.2015, Rádi cestujeme) Zpáteční letenky na trase Praha – Peking jsou k dispozici v termínu listopad až prosinec 2015 za příznivých 12 250 Kč. Let s ruskou společností Aeroflot je naplánován s přestupem na moskevském letišti. Konečná destinace letu je Letiště Peking, které se rozprostírá 33 km severovýchodně od centra hlavního města Číny.

  • Levné letenky na lince Praha – Peking za 13 157 kč

    (19.08.2015, Rádi cestujeme) Leťte do čínského hl. města Pekingu od října 2015 do března 2016 s ruskou leteckou společností  Transaero Airlines. V ceně zakoupené letenky je také přeprava jednoho malého příručního zavazadla a přeprava jednoho zavazadla v podpalubí o max. hmotnosti 20kg.  Letí se z Prahy Ruzyně směr  Moskva -  Letiště Vnukovo.

  • Cestujete levně - do Pekingu za 11 tis. Kč

    (08.01.2016, Rádi cestujeme) Poslední zpáteční letenky do Číny v termínech leden až červen 2016. Na Lince Praha – Peking počítejte s dvěma přestupy v Amsterdamu a Šanghaji. V ceně zpáteční letenky aerolinek  KLM Royal a Chinese Eastern je zahrnuta přeprava příručního a odbaveného zavazadla do 23 Kg.

  • Cestujte levně - do Pekingu za 11 tis. Kč

    (08.01.2016, Rádi cestujeme) Poslední zpáteční letenky do Číny v termínech leden až červen 2016. Na lince Praha – Peking počítejte s dvěma přestupy v Amsterdamu a Šanghaji. V ceně zpáteční letenky aerolinek  KLM Royal a Chinese Eastern je zahrnuta přeprava příručního a odbaveného zavazadla do 23 Kg.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.