Nová přímá linka Praha-Toronto

18. 09. 2015     Rádi cestujeme

Kanadské aerolinky Air Canada budou pomocí své dceřinné společnosti Air Canada Rouge provozovat od 29. května 2016 sezónní pravidelnou linku na trase Praha-Toronto. Linka bude provozována letouny Boeing 767-300 s kapacitou 280 osob a bude přímá v obou směrech. Přímé lety budou v provozu třikrát týdně s odlety z Prahy v pondělí, ve čtvrtek a v sobotu. Za zpáteční linku zaplatíte v akci pouhých 11.890,- Kč.

Štítky:
Letenky do Kanady, Letenky do Toronta

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Airtransat: Praha – Toronto od 440 Euro

    (17.01.2016, Rádi cestujeme) Kanadská AirTransat nabízí zlevněné zpáteční letenky na lince Praha – Toronto od 439 Euro při rezervaci do 1. 2. 2016. Cíl letu z Prahy je Letiště Toronto Pearson (YYZ), které leží 26 km na sever od centra Toronta.

  • Gruzie – nová přímá linka Wizzairu do Kutaisi za 1.801 Kč

    (09.10.2014, Akční letenky.cz) Lety do Gruzie jsou díky nové trase Wizzairu ještě levnější! Po Katovicích a Varšavě přidal od 30. září letošního roku Wizzair další možnost, jak z blízkého okolí výhodně letět přímo do gruzinského druhého největšího města Kutaisi, a to Budapešť.

  • Nová základna Ryanairu bude v Bratislavě

    (14.11.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Ryanair rozšíří počet svých základen na 71. Nová základna bude tentokrát v Bratislavě. V Bratislavě budou dvě letadla, plánuje se 16 tras. Aerolinka by ráda přepravila z/do Bratislavy až 1 mil. cestujících. Bude přidána nová trasa do Madridu, je ale možné, že se brzy objeví i nějaká další nová destinace.

  • Nová linka Praha - Kuba

    (08.07.2015, Rádi cestujeme) S novými linkami a posílením letů se na zimní sezónu roztrhl pytel. Společnost Smartwings 23. prosince otevírá novou pravidelnou linku na trase Praha-Varadero, která bude v provozu 2x týdně. Letadlo bude odlétat z Prahy každou středu a sobotu. Letenky jsou už nyní k zakoupení na webu dopravce. Přímá linka bude v provozu do konce dubna 2016.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.