Air Croatia létá z Prahy do Záhřebu

14. 04. 2015     Rádi cestujeme

Od 2.  dubna létá nová chorvatská letecká společnost Air Croatia z Prahy do Záhřebu. Nová linka je v provozu 3x týdně, v úterý, ve čtvrtek a v neděli. Z Prahy jsou lety odbavovány vždy ve 14 hodin a let do Záhřebu trvá 1 hodinu 10 minut. Ze Záhřebu pak letadla odlétají v uvedené dny vždy ve 12 hodin.

Štítky:
Air Croatia, Letenky do Chorvatska, Letenky do Záhřebu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Na konci léta bude stát akční letenka do Barcelony 1426 korun

    (26.06.2014, Rádi cestujeme) Letenka z Německa do Barcelony vás vyjde na 1426 korun, pokud si budete chtít užít týdenní pobyt v tomto krásném městě na přelomu babího léta.  Odlet 16. září a návrat 24. září. Startuje se z letiště v bavorském Memmingenu.

  • Linka Praha - Záhřeb Air Croatia ukončila provoz

    (26.04.2015, Rádi cestujeme) Linka z Prahy do chorvatského Záhřebu provozovaná leteckou společností Ait Croatia pozastavila ke 23. 4. 2015 provoz. Ve čtvrtek 23. 4. bylo vypraveno poslední letadlo do Záhřebu. Linka nebyla v provozu ani měsíc. Air Croatia zahájila provoz na této trase 2. dubna. Není přesně jisté, jak dlouho bude linka pozastavena, prozatím je možné zakoupit letenky od června do konce letošního roku. V nabídce rezervací od června již nebude možné objednat nedělní lety. Společnost uskutečnila pozastavení linky kvůli problémům u zpracovatele karetních transakcí.

  • Kam létá Ryanair z Bratislavy?

    (21.02.2016, Rádi cestujeme) Irský dopravce Ryanair nabízí přímé lety z Letiště Bratislava (BTS) do osmi evropských měst. Destinace Ryanairu ze Slovenska (přímé lety): Berlín, Brusel, Paříž, Milán, Birmingham, Londýn, Athény, Manchester, od října 2016 bude provozovat linku do Tel Aviv (Izrael).

  • Kam létá Wizzair z Prahy?

    (22.02.2016, Rádi cestujeme) Letecké společnosti Wizzair spolu s Ryanair a Easyjet patří k nejznámějším nízkonákladovým aeroliniím, které působí v českém vzdušném prostoru. Maďarský dopravce Wizzair nabízí přímé lety z pražské Ruzyně do sedmi evropských destinací. Seznam destinací:


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.