Letenky: Vratislav – Paříž a Oslo za 300 Kč

19. 12. 2015     Rádi cestujeme

Irská nízkonákladová společností Ryanair nabízí v termínu leden, únor 2016 levné jednosměrné letenky z Vratislavy do více lokalit. Velmi levné letenky z Vratislavy do Osla za 136 Kč, do Varšavy za 136 Kč, do Gdaňska za 244 Kč, do Paříže za 299 Kč.

Štítky:
Letenky do Norska, Letenky do Osla, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Zajímají vás letenky Oslo? Vybírejte pohodlně online!
  • Letiště Oslo (OSL) - Gardermoen

    (02.01.2016, Rádi cestujeme) Vydáte-li na dovolenou do Norska letecky, přistanete nejspíše na letiši v hlavním městě Oslu. Oficiální název mezinárodního letiště je Oslo – Gardermoen a nachází se necelých 50 km severně od Osla. Gardermoen za rok 2014 obsloužil téměř 25 milionu cestujících, z toho 11 milionu domácích letů a zbytek mezinárodních.

  • Letecky Vratislav – Oslo a zpět za 360 Kč

    (10.08.2016, Rádi cestujeme) Levné zpáteční lety pod čtyři sta na vás čekají na trase Vratislav – Oslo! Takhle levně můžete leťet v zářiových termínech s dopravcem Ryanair. Tarif zahrnuje převoz dvou příručních zavazadel. Letenky rezervujte na webu Ryanair za 58 zlotých, což je 360 Kč nebo na Kiwi.com o cca 200 Kč dráž.

  • Vratislav – Oslo již za 570 Kč

    (16.03.2016, Rádi cestujeme) Do Vratislavi z českého pohraničí to není zas tak daleko a stojí za to využít některý z levnách letů, které se nabízejí z tohoto polského města. Za úvahu stojí např. květnový pětidenní  výlet do hlavního města Norska. Irský dopravce Ryanair provozuje přímou linku Vratislav –  Oslo a nabízí volné místa již za 570 Kč. V této ceně máte zahrnut převoz 2 kabinových zavazadel a veškeré poplatky. 

  • Varšava – Oslo za 462 Kč

    (05.03.2016, Rádi cestujeme) Všeobecně letenky z Polska vyjdou cenově příznivěji než u nás. Například teď můžete vyrazit do norského hlavního města Osla z Varšavy pod 500 Kč. V ceně těchto zpátečních letenek je přeprava 2 malých zavazadel a jsou dostupné na webu dopravce Ryanair,


Sponzorované odkazy


Letenky na Nový Zéland

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.