Ryanair nabídne v létě lety s přestupem

22. 04. 2016     Rádi cestujeme

Jeden z největších nízkorozpočtových leteckých dopravců Ryanair se chystá nabídnout cestujícím přestupní letenky v rámci své sítě. Přestupní lety s aeroliniemi Ryanair byly doteď záležitostí jen pro dobré plánovače.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akce EasyJet: sleva až 20% na vybrané lety

    (23.12.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Easyjet nabízí 10 tis. letenek po celé Evropě se slevou až 20%. Důvodem slevy je 20 leté výročí založení společnosti. Můžete vyrazit ať už do vašeho oblíbeného města, které navštěvujete každý rok, nebo zkusit něco nového.

  • Z Prahy do Sardinie za 2 552 Kč

    (30.01.2016, Rádi cestujeme) Poleťte s dopravci Ryanair a Wizzair do italského Alghera. Na cestě do Sardinie počítejte s přestupem v Bruselu a na zpáteční cestě s přestupem v Miláně.

  • Porto z Bratislavy za 2 880 Kč

    (15.03.2016, Rádi cestujeme) Naplánujte si v květnu dvoudenní výlet k druhému největšímu přístavnímu městu v Portugalsku. Na cestě do Porta počítejte s přestupem v Londýně, a cestě zpět s přestupem v Miláně. Do letadla si můžete vzít 2 příruční zavazadla, jejichž převoz je započten v ceně letenek.

  • Praha - Crotone za 2 553 Kč

    (23.01.2016, Rádi cestujeme) Poleťte v únoru s aerolinkami Wizzair a Ryanair do italského Crotone, oblast Kalábrie. V ceně letenek je zahrnuta přeprava kabinového zavazadla o max. velikosti 42 x 32 x 20 cm. Na cestě do Kalábrie  počítejte s přestupem v Římě a na zpáteční cestě s přestupem v Miláně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.