Specialista na kombinované lety Kiwi.com má velké plány

22. 06. 2016     Rádi cestujeme

Český projekt Kiwi.com původem z Brna zaměřený na letenky, který zároveň umožňuje je najít a následně i rovnou zabookovat a koupit. Sází především na cenu, jelikož se orientuje na nízkonákladové lety a výsledky vyhledávání řadí vždy vzestupně od nejnižší ceny.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Kiwi.com

    (24.05.2016, Rádi cestujeme) Ruku v ruce se změnou jména obchodní značky Skypicker na Kiwi.com přišel i nový design webových stránek společnosti. A dá se říct, že přehlednější grafika se opravdu povedla, funkce vyhledávání letenek zůstaly však beze změn, což určitě je trochu na škodu. Pro nás jako občany české kotliny jsou nejzajímavější letenky z Prahy, Brna, Ostravy a okolních států, tak se pojďme na ně podívat.

  • Prodejce letenek Kiwi.com slaví páté výročí a plánuje další expanzi

    (21.04.2017, Aerolinie.info) Kiwi.com se během tohoto období rozrostla v jeden z největších a nejpopulárnějších vyhledávačů letů a prodejců letenek na světě s ročním obratem přesahujícím 700 milionů eur. Současně firma oznámila otevření nových poboček, které by jí měly zajistit exponenciální růst, a to v Manille, Durbanu, Praze, Barceloně a Ta-lienu. continue reading

  • Wizzair: Zítra pro všechny letenky do Velké Británie o pětinu levnější

    (30.06.2016, Rádi cestujeme) Po slevě jen pro držitele WDC přichází nízkonákladový dopravce Wizzair se slevou pro všechny. Tato akce platí jen pro nové rezervace na cesty do a z Velké Británie. Letenky rezervujte od 1. července do 2. července 1:00.

  • Letenky od Wizzair do Velké Británie se slevou 20 %

    (18.07.2016, Rádi cestujeme) Maďarská aerolinka Wizzair nachystala na zítřek 20 % slevu na lety do a z Velké Británie. Akce platí jen při objednání přímo přes web wizzair.com, m.wizzair.com a mobilní aplikaci tohoto dopravce. Objednávat levněji můžete tedy od dnešní půlnoci do jedné hodiny po půlnoci 20. července.


Sponzorované odkazy


Letenky do Gibraltaru

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.