Prodejce letenek Kiwi.com slaví páté výročí a plánuje další expanzi

21. 04. 2017     Aerolinie.info

Kiwi.com se během tohoto období rozrostla v jeden z největších a nejpopulárnějších vyhledávačů letů a prodejců letenek na světě s ročním obratem přesahujícím 700 milionů eur. Současně firma oznámila otevření nových poboček, které by jí měly zajistit exponenciální růst, a to v Manille, Durbanu, Praze, Barceloně a Ta-lienu. continue reading

Online rezervace letenek:

  • Kiwi.com startuje spolupráci se společností Amadeus

    (12.07.2017, Aerolinie.info) S novou vyhledávací technologií společnosti Amadeus bude online vyhledávač a prodejce letenek Kiwi.com moci obohatit svou databázi o 750 milionů předem vypočítaných leteckých kombinací. Nově oznámená spolupráce souvisí s ambiciózními plány, v rámci kterých chce Kiwi.com zdesetinásobit svůj obrat.

  • Kiwi.com startuje spolupráci se společností Amadeus

    (12.07.2017, Aerolinie.info) S novou vyhledávací technologií společnosti Amadeus bude online vyhledávač a prodejce letenek Kiwi.com moci obohatit svou databázi o 750 milionů předem vypočítaných leteckých kombinací. Nově oznámená spolupráce souvisí s ambiciózními plány, v rámci kterých chce Kiwi.com zdesetinásobit svůj obrat. continue reading

  • Specialista na kombinované lety Kiwi.com má velké plány

    (22.06.2016, Rádi cestujeme) Český projekt Kiwi.com původem z Brna zaměřený na letenky, který zároveň umožňuje je najít a následně i rovnou zabookovat a koupit. Sází především na cenu, jelikož se orientuje na nízkonákladové lety a výsledky vyhledávání řadí vždy vzestupně od nejnižší ceny.

  • Letenky na Kiwi.com

    (24.05.2016, Rádi cestujeme) Ruku v ruce se změnou jména obchodní značky Skypicker na Kiwi.com přišel i nový design webových stránek společnosti. A dá se říct, že přehlednější grafika se opravdu povedla, funkce vyhledávání letenek zůstaly však beze změn, což určitě je trochu na škodu. Pro nás jako občany české kotliny jsou nejzajímavější letenky z Prahy, Brna, Ostravy a okolních států, tak se pojďme na ně podívat.


Sponzorované odkazy