Skyeurope - online chat s ředitelem

23. 06. 2009     Letenky levně

Na iDnes proběhl online chat s finančním ředitelem nízkonákladové letecké společnosti Skyeurope. Chat bohužel nepřináší ze strany Skyeurope žádné nové zásadní informace o situaci ve společnosti.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Online odbavení s ČSA nyní i na letišti Ostrava

    (17.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA nabízí nově odbavení online také z Letiště Ostrava. Využít odbavení online mohou cestující jak na lince Praha – Ostrava, tak také na navazujících linkách. Online check-in je možné využít nejdříve 24 hodin před odletem, nejpozději pak 35 minut.

  • ČSA umožňují placení nadměrných zavazadel online

    (22.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA České Aeroline umožňují cestujícím platit online za zavazadla, která překračujcí limity standardních zavazadel. Přes novou aplikaci, kterou na svých stránkách nově umístily, si mohou cestující dokoupit nadváhu zavazadel až o třetinu levněji než na letišti. Limit pro nákup nadbytečných kilogramů online je 30 kg.

  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.

  • easyJet: záchranné balíčky pro cestující SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se rozhodla v důsledku krachu SkyEurope zavést speciální nabídku letenek pro zákazníky SkyEurope. Na linkách, které nabízela i aerolinka SkyEurope, nabízí speciální akci: letenky za €40.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.