Vánoce s Germanwings: levné letenky od 527 Kč

17. 12. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Germanwings si pro své zákazníky připravila vánoční akci. Levné letenky jsou k dostání již od €19.99 (527 Kč). Cena je za jednosměrné letenky včetně poplatků. Rezervovat levné letenky je možné do neděle 20. prosince 2009. Cestovat za akční cenu je možné od 26. prosince 2009 do 27. března 2010.

Štítky:
Germanwings, Letenky, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Na Vánoce levně do Milana, Londýna, Bruselu

    (23.11.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky dnes budou ve znamení Ryanairu. Ten nabízí letenky od 149 korun, nebo 6 EUR. Levné letenky najdete na trasách do Londýna, Milána, Stockholmu nebo například Bruselu. Zajímavá je nabídka levných letenek z Brna do Londýna v termínu Vánoc - tedy mezi 23. a 28. prosincem. Podobně zajímavý je let z Brna do Milána na konci prosince. Silvestrovský ohňostroj tak můžete spatřit v tomto italském městě.Akční letenky jsme hledali především v termínu okolo konce roku.

  • Na vánoce do Istanbulu?

    (11.11.2010, Rádi cestujeme) Istanbul je město dvou kontinentů. Bývá označován také názvy jako Konstantinopol či Cařihrad. Část města leží ještě v Evropě a jiná část města je už součástí Asie. Prakticky všechny významné památky najdete ve čtvrti Sultanahmet.  Mezi významné památky patří Hagia Sophia, Modrá mešita a palác Topkapi.  Hledali jsme levné letenky do tohoto města, které bylo označeno jako „Evropské město kultury“.  Poměrně dost pravidelných linek létá do Istanbulu z německých letišť, jako jsou např. Berlín nebo Mnichov. V tabulce najdete jeden z možných termínů.

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.

  • Levně letecky na vánoční trhy v Německu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Ač se to ještě nezdá, ale zima je nám v patách a s ní i Vánoce a vánoční trhy. Proč si nezajet nebo nezaletět na trhy do Německa? Třeba do města Trevír, o kterém jsme vám již psali jako o nejstarším městě v Neměcku, více zde. Nebo navštívit Cáchy? - město jsme popisovali v tomto článku. V tomto článku dále najdete informace o vánočních trzích v Trevíru, Cáchách, Düsseldorfu a v Kolíně nad Rýnem. Součásti popisu je také aktuální nabídka levného ubytování a letenek v termínech vánočních trhů.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kuvajtu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.