Los Angeles: Z Norimberka za 11 950 Kč, z Londýna za 12 187 Kč

10. 01. 2010     Letenky levně

Pokud plánujete cestu na západní pobřeží Spojených států, máte nyní ideální příležitost zakoupit si levné letenky. Navíc máte na výběr hned ze dvou možností. Letět můžete z německého Norimberka se společností Swiss, přičemž na serveru Pelikán.cz zakoupíte zpáteční letenky s přestupem v Curychu za velmi přijatelných 11 950 Kč.

Štítky:
Letenky, Levné letenky, Swiss

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.

  • British Airways: Zpáteční letenky Londýn Heathrow – Bahrajn za 9 850 Kč

    (10.01.2010, Letenky levně) S výprodejem letenek přišly tento týden i British Airlines. Mezi ty nejzajímavější položky z nabídky pak patří zpáteční letenky Londýn Heathrow - Bahrajn za přijatelných 9 850 Kč. Volných termínů je v odbobí do 31. března stále dost, vybrat si tak můžete například odlet 19. února a návrat 24. února.

  • Letiště Londýn Heathrow představilo tělesné skenery

    (03.02.2010, Akční letenky.cz) Včera byly na letišti Londýn Heathrow v Terminálu 4 spustěny tělesné skenery, která mají posílit bezpečnost. Nová technologie umožňuje důkladnou prohlídku cestujících, aniž by si museli vysléct oblečení. Poté co cestující projdou běžnou kontrolou, mohou být někteří požádáni také o další prohlídku pomocí tělesných skenerů.

  • Lufthansa: Nový denní spoj Drážďany – Londýn Heathrow

    (18.05.2010, Letenky levně) Německá letecká společnost Lufthansa nelení a s platností od 19. dubna 2010 do svého letového řádu zařazuje nový spoj Drážďany - Londýn Heathrow. Létat se bude denně strojem Airbus 319, který disponuje kapacitou 138 sedadel. Z Drážďan na Heathrow letadlo odlétá v 16:05 německého času a na ostrovy přilétá v 17:05 britského času.


Sponzorované odkazy