Qantas: Z Londýna Heathrow do Hong Kongu za 12 303 Kč

05. 01. 2010     Letenky levně

Dnešní tip na letenky se bude týkat společnosti, se kterou se evropští turisté nejspíše ještě nesetkali - australské Qantas. Ta totiž nabízí zpáteční letenky z londýnského letiště Heathrow do Hong Kongu za dnes již přijatelných 12 303 Kč. Letenky můžete objednávat na stránkách Qantas.com, přičemž jako datum odletu zadejte 6. března a datum návratu 11. března.

Štítky:
Letenky, Letiště Heathrow

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Air France zlevňuje letenky do USA a Asie

    (05.01.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Air France zlevnila letenky do asijských destinací. Za 14350 Kč můžete pořídit například zpáteční letenku do Pekingu. Do Hong Kongu jsou letenky k dostání už od 15340 Kč. Akční letenky je možné rezervovat do 10. ledna 2010. Za zvýhodněné ceny je možné také sehnat letenky do USA.

  • Cesta kolem světa za 31 700 Kč

    (15.02.2010, Letenky levně) Pakliže jste vždy toužili po dobrodružné cestě kolem světa, ale nechtěli jste platit statisíce korun za letenky, máte nyní jedinečnou příležitost. Již za pouhých 31 700 Kč se právě nyní můžete vydat na štreku s následujícím itinerářem: Vídeň - Londýn - Los Angeles - Auckland – Hong Kong - Londýn - Vídeň.

  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.

  • British Airways: Zpáteční letenky Londýn Heathrow – Bahrajn za 9 850 Kč

    (10.01.2010, Letenky levně) S výprodejem letenek přišly tento týden i British Airlines. Mezi ty nejzajímavější položky z nabídky pak patří zpáteční letenky Londýn Heathrow - Bahrajn za přijatelných 9 850 Kč. Volných termínů je v odbobí do 31. března stále dost, vybrat si tak můžete například odlet 19. února a návrat 24. února.


Sponzorované odkazy


Letenky do Mongolska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.