Soutěž o 2 letenky do Bangkoku a další ceny

08. 04. 2010     Akční letenky.cz

Letecká společnost Lufthansa spustila novou soutěž o 2 letenky do Bangkoku a dalších 50 atraktivních cen. Soutěž potrvá až do 9. května a zapojit se do soutěže je velmi jednoduché. Na každého, kdo se soutěže o letenky zúčastní, čekají 4 jednoduché otázky týkající se letů Lufthansy do Asie.

Štítky:
Letenky, Letenky Lufthansa, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa spustila soutěž o dvě letenky a další ceny

    (22.07.2010, Akční letenky.cz) Patříte mezi soutěžní typy a je vám více než 18 let? Zapojte se do nové soutěže letecké společnosti Lufthansa. Ta totiž spustila soutěž o dvě letenky do evropské destinace dle vlastního výběru a další věcné ceny. Až do 13. září 2010 můžete odpovědět na velmi jednoduchou otázku týkající se online odbavení. Odpovědní formulář naleznete zde.

  • Austrian Airlines spustil soutěž o letenky a další ceny

    (16.03.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Austrian Airlines spustila soutěž o letenky do New Yorku a další skvělé odměny. Velikonoce jsou již za dveřmi – v Rakousku je schovávání barevných vajíček součástí Velikonoc stejně jako v New Yorku velikonoční průvod. Právě velikonoční zajíček ukryl na stránky Austrianu 5 vajíček.

  • Soutěž o 2 letenky do Švýcarska

    (07.11.2010, ) Tento víkend bude ve znamení cestovatelských soutěží. Včera jste si mohli přečíst tip na soutěž o eurovíkend v Milánu a dnes tu pro Vás máme další tip na soutěž. Tentokrát jí uspořádali rakouské aerolinky Austrian Airlines a švýcarské aerolinky Swiss International Air Lines.

  • Soutěž o eurovíkend v Curychu

    (29.09.2010, ) Švýcarské muzeum Kunsthaus Zürich ve spolupráci s dopravcem Swiss International Air Lines pořádá soutěž o víkendový pobyt ve švýcarském městě Curych. Soutěž je unikátní v tom, že v ceně jsou zahrnuty vstupenky na jedinečnou výstavu Pabla Picassa v curyšském muzeu, která se koná od 15. října 2010 do 30. ledna 2011.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.