Akční letenky od 120 korun a levné ubytování

14. 05. 2010     Rádi cestujeme

Akční letenky dnes opět nabízí Ryanair. Wizzair má v nabídce také levné letenky, ale ceny nijak zvlášť nevybočují z obvyklých úrovní. U Wizzairu je velmi zajímavá trasa Katowice-Benátky. Na této trase najdete velmi levné letenky, cena je od cca. 120,- Kč.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování na Kos, Mallorku nebo do Dubaje

    (29.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akce je podle nás opravdu zajímavá. Zvláště letní destinace. Letenka z Bratislavy na Mallorcu za dvě osoby tam i zpět s příručním zavazadlem za cenu 832,- korun/32 €! Z Frankfurtu na Kos dvě osoby tam i zpět zaplatí za letenky 1 976,- korun/76 €! Navíc ubytování na noc ve dvoulůžkovém apartmánu stojí 486 Kč. Cena za letenky (pouze s příručním zavazadlem) a 11 denní pobyt stojí dvojici dohromady 7 319,- Kč. Dále je zajímavá nabídka serveru Pelikan.cz, Praha-Dubaj dvě osoby, tam i zpět, za cenu 11 476,- Kč. Ubytování ve dvoulůžkovém apartmánu stojí pod 700,- Kč.Zajímavá je také cena ubytování v Burgasu - dvoulůžkový pokoj stojí pod 400,- Kč za noc. Více informací v poslední tabulce.

  • Akční letenky a levné ubytování: Řím, Amsterdam, Porto

    (12.08.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme připravili od společnosti Ryanair, EasyJet a Lufthansa. Již dnes je možné plánovat výlet do měst jako Řím, Porto, Londýn apod. na období vánoc, kdy jsou města vánočně vyzdobena.Cena letenek se pohybuje od 7 €! Velmi levně vychází letenka a ubytování v portugalském Portu. Za pět dnů pobytu zaplatíte na ubytování 3 705,- Kč za dvě osoby. Letenka z Mnichova (Memmingen) stojí dvě osoby 1 709,- Kč. Celkem tedy za letenku a ubytování zaplatí dvě osoby 5 414,- Kč. Další zajímavou a levnou destinací je Glasgow. A nesmíme zapomenout na nezvykle levný Amsterdam. Dvě osoby za letenky a ubytování na 3 noci zaplatí jen 4 724,- Kč. Odlet z Prahy.

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Stockholm, Mallorca

    (25.06.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky se nám pomalu zhouply na podzimní měsíce. Ryanair začal vydávat své akční slevy na měsíce září a říjen. Zároveň v těchto měsících lze získat levněji ubytování, oproti červenci či srpnu. Například velmi příjemná je cena ubytování a letenky na Mallorku nebo portugalského Fara. Věříme, že zaujmou i ceny letenek či ubytování do měst jako jsou Paříž či Brusel.


Sponzorované odkazy


Letenky na Nový Zéland

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.