Exotické letenky levně! Již od 7500 Kč

09. 07. 2010     Akční letenky.cz

Máte chuť vyrazit si někam do dalekých teplých krajů? Potom vás může potěšit nabídka tradičního nizozemského přepravce KLM. Aerolinka nabízí levné letenky z Prahy přes Amsterdam do dalekých destinací, zakoupit si tak můžete např. letenky do Johannesburgu, Limy či letenky do Dubaje a to již od ceny 7500 Kč.

Štítky:
KLM, Letenky do Dubaje, Letenky do Jihoafrické republiky, Letenky do Johannesburgu, Letenky do Limy, Letenky z Prahy

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levně za exotikou: Maledivy z Prahy s Emirates jen za 14 872 Kč

    (19.05.2011, Letenky levně) Levné letenky na exotické Maledivy nyní zakoupíte u letecké společnosti Emirates. Odlétá se z Prahy a zpáteční letenka pro jednu osobu vás včetně všech poplatků a příplatků vyjde na sympatických 14 872 Kč! Jen je nutné neotálet a objednávat, neboť tato akce je platná pouze na odlety do konce června tohoto roku.

  • Levné letenky na Maledivy: S ThomsonFly jen za 9 469 Kč!

    (15.10.2010, Letenky levně) Až na exotické Maledivy se můžete vypravit se společnstí ThomsonFly. V případě odletu z Manchesteru navíc za zpáteční letenku zaplatíte jen 9 469 Kč. Tato cena platí pouze v případě odletu dne 27. října 2010 a návratu 3. listopadu, počet sedaček je navíc značně limitován.

  • Levné letenky do Saúdské Arábie: Abha z Prahy jen za 11 417 Kč

    (13.02.2011, Letenky levně) Až do exotické Saúdské Arábie se nyní můžete podívat díky kombinaci nabídek od přepravců Aerosvit Airlines a flydubai. Zpáteční letenka z Prahy do města Abha nedaleko pobřeží Rudého moře vás vyjde jen na 11 417 Kč. Nejprve si objednejte zpáteční letenku z Prahy do Dubaje, například v termínu od 6. dubna do 15. dubna.

  • Levné letenky na Seychely: Z Prahy s Emirates jen za 18 901 Kč

    (07.04.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek na exotické Seychely přišla dubajská společnost Emirates. Zpáteční letenky z Prahy pořídíte již za 18 901 Kč. Volných termínů za tuto cenu je ještě poměrně dost, vydat na tropický ostrov se tak můžete třeba 2. června a vrátit se můžete 15. června. Letenky si v případě zájmu objednávejte ZDE.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.