ČSA se vracejí na dálkové linky, od ledna mají létat do Hanoje ve Vietnamu

08. 10. 2010     Letenky levně

Podle informací serveru iDnes.cz se ČSA chystají obnovit své dálkové lety, které zcela odepsaly koncem loňského října. Úvodní vlaštovkou by měla být linka Praha - Hanoj, na které by se mohlo začít létat již počátkem příštího roku.

Štítky:
ČSA, Lety do Hanoje, Lety do Vietnamu

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair oznámil další tři linky

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) S novými trasami nízkonákladové letecké společnosti Ryanair jakoby se v poslední době roztrhl pytel. Včera totiž aerolinka oznámila další tři nové linky – tentokrát ze skotského Edinburghu do Fara, Marakéše a Paříže. Všechny tři linky budou k dispozici od května, zatím ale v timetablu nenajdete konkrétní data.

  • WizzAir ruší linky na sever

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší některé linky do severských států. Konkrétně se jedná o linky Praha – Oslo (Torp) a Praha – Malmö. V timetablu je sice obě najdete až do října, ovšem poslední lety, které najdete v bookingu jsou plánované na středu 24. února. Na obou linkách zakoupíte letenky nejlevněji od 399 Kč.

  • Nové linky aerolinky Ryanair: Malaga & Alghero

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair otevírá dvě nové linky. Tentokrát se jedná o letní destinace Malaga a Alghero. Nové linky do španělské Malagy i do sardinského Alghera provozuje Ryanair z Bratislavy 2 x týdně a to každou středu a neděli (Malaga) a čtvrtek a neděli (Alghero).

  • Smart Wings nabízí další nové linky

    (15.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings přidala do svého systému další nové linky. Od 26. června do 29. srpna 2010 bude možné létat jednou týdně v neděli na trase Praha – Malta. Další nové linky míří do Řecka. Dvakrát týdně vždy v úterý a pátek bude od 4. června do 28.


Sponzorované odkazy