Levné letenky a ubytování do Říma nebo Londýna

01. 02. 2011     Rádi cestujeme

Vyhledali jsme levné letenky z Prahy, Brna, Wroclavy, Katovic, Krakova a Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Milan, Londýn, Trapani, Edinburgh či Řím. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech.

Štítky:
Letenky do Edinburghu, Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Milána, Letenky do Říma, Levné letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Řím? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování do Alicante, Londýna nebo na Sicílii

    (18.05.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky nabízí Ryanair už od 130,- Kč. Reálně lze najít levné letenky pod 800,- Kč za dvě osoby tam i zpět - tentokrát i s odletem z Prahy.Na trase Praha-Frankfurt je spousta akčních letenek za cenu pod 180,- Kč. Velmi zajímavé ceny jsou na trase Wroclaw-Londýn. Z polského města lze letět už za cca. 1 100,- Kč/dvě osoby/tam i zpět vč. tax. Levné ubytování booking.com nabízí například na ostrově Kos nebo ve španělském městě Alicante.

  • Akční letenky a levné ubytování do Madridu, Londýna, Maroka nebo na Kos

    (11.05.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální akční letenky do Madridu, Osla, Maroka, Alicante nebo Londýna.Levné ubytování hledejte například v hlavním městě Španělska, v Madridu, cena za dvoulůžkový apartmán je od 722,- Kč. Levné je i Alicante, dále Agadir nebo řecký ostrov Kos.

  • Akční letenky a levné ubytování do Londýna, Říma nebo San Francisca

    (20.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsme obohatili o letenky do celého světa a levné ubytování například v Bangkoku, San Franciscu anebo Moskvě. Samozřejmě v tabulkách najdete i levné letenky a ubytování do jiných míst - Řím, Londýn, Oslo atd.Nově můžete letenky zakoupit i u našeho partnera Pelikan.cz. Každý registrovaný uživatel získá slevu 250,- Kč u lowcost dopravců a 300,- Kč u běžného dopravce. Sleva je na objednávku. I po aplikování slevy, je cena o něco vyšší u nízkonákladových dopravců tipy Ryanair či Wizzair - cca. 100,- Kč, než kdybyste koupili letenku přímo u letecké společnosti.

  • Akční letenky a levné ubytování na Kos, Ibizu nebo Mallorcu

    (04.05.2010, Rádi cestujeme) Dnes bychom chtěli upozornit na trasu Katowice-Londýn. Cena za dvě osoby je 970,- Kč vč. tax (bez poplatku za platbu). Dále jsou zajímavé trasy Frankfurt-Kos - cena jen 1 144,- Kč za dvě osoby vč. tax. Akční letenky najdete i na Kanárské ostrovy, cena za dvě osoby je pod 3 000,- Kč.Hodně zajímavé je ubytování na Ibize, kde zaplatíte za dvě osoby a noc 555,- Kč. Prakticky totéž zaplatíte, pokud se ubytujete na ostrovech Kos, Lanzarote nebo Mallorca. Konkrétní termíny najdete v tabulkách níže.


Sponzorované odkazy