S Lufthansou do Itálie o 20% levněji

20. 01. 2011     Rádi cestujeme

Pokud si zakoupíte do nejbližší neděle, tedy 23. ledna 2011, letenku u Lufthansy Italia z Prahy do Milana, s odletem do konce března 2011, můžete získat až 20% slevu. Cena za pohybuje od 1 959,- Kč.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Lufthansa, Lufthansa, Lufthansa Italia, Sleva na letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Jak získat letenky u Wizzairu levněji?

    (03.04.2011, Rádi cestujeme) Wizzair připravil zajímavou službu. Pokud se stanete členy tzv. Wizz Xclusive klubu, získáte letenky levněji. Obvykle se za toto členství platí necelých 30 €, nyní je toto členství za cenu 10 €. Co konkrétně vám toto členství přinese? Můžete ušetřit až 10 € za jednosměrný let. Navíc zlevněnou cenu, za kterou budete moci nakupovat letenky jako člen Wizz Xclusive klubu, budete moci nakupovat nejen pro vás samotné, ale také pro až dalších 9 spolucestujících (včetně dětí, avšak vyjma kojenců).

  • Ryanair: Levné letenky do Itálie od 219 Kč!

    (06.09.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Ryanair nabízí zájemcům o cenově dostupné cestování novou várku levných letenek. Láká vás slunná Itálie a její památky, skvělá kuchyně a světová móda? I na podzim, konkrétně v cestovním období od 3. října do 30. listopadu 2011, se cesta na Apeninský poloostrov vyplatí.

  • Levné letenky do Itálie: Milán za 392 Kč, Benátky za 644 Kč

    (20.10.2010, Letenky levně) Se zajímavými nabídkami na letenky do Itálie přišly tento týden hned dvě letecké společnosti – Ryanair a Wizzair. Zpáteční letenky z Brna do Milána pořídíte za 392 Kč, z Prahy do Benátek pak můžete letět za 644 Kč. Do hlavního italského města módy se můžete podívat například v termínu od 13. prosince do 15. prosince.

  • Letenky do Itálie v červenci s aerolinkou Wind Jet

    (06.04.2010, Akční letenky.cz) Italská nízkonákladová létecká společnost Wind Jet nabízí celkem tři letecká spojení z letiště Praha Ruzyně. Přímo je s ní možné letět do Katánie a Boloně Forli, přestupně přes letiště FRL i do sicilského Palerma. Pokud se i vy chystáte během léta do Itálie, můžete vzít v potaz nabídku právě této aerolinky.


Sponzorované odkazy