TZ: Nová trasa Germinawings Maastricht/Cáchy - Berlín

31. 03. 2011     Rádi cestujeme

Cestující z příhraničních oblastí Nizozemí a Německa pocítí snížení nákladů a ušetří na letecké daniPraha/Kolín nad Rýnem, 29. března 2011Nízkonákladová letecká společnost Germanwings zavádí dvě nové trasy mezi letištěm Maastricht-Cáchy a Berlínem. Nízkonákladová letecká společnost obsluhuje novou trasu mezi příhraničním nizozemským městem a berlínským letištěm Schönefeld dvakrát denně s Airbusem A319 za výhodné ceny. Jedním z důvodů této nové nabídky je v Německu nově zavedená letecká daň – kdo bude létat z Maastrichtu, ušetří od 1. ledna 2011 dodatečné poplatky právě za tuto daň.

Štítky:
Germanwings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Berlína? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky Berlín – Helsinky jen za 2 558 Kč!

    (05.07.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek do finských Helsinek přišla německá společnost Air Berlin. Za zpáteční letenku s odletem z letiště Berlín Tegel zaplatíte pouhých 2 558 Kč! A co je víc, vybírat si můžete z několika termínů.

  • Air Berlin hlásí nárůst přepravených osob

    (11.08.2010, Rádi cestujeme) Druhá největší německá letecká společnost Air Berlin přepravila v červenci letošního roku 3 700 971 cestujících a to je oproti červenci minulého roku nárůst 6,4 %. V červenci 2009 Air Berlin přepravil 3,479 mil. cestujících.Od začátku letošního roku do července Air Berlin přepravil téměř 18 mil. lidí. I to je více než za stejné období minulého roku. Nárůst je však minimální 0,6 %. Nárůst byl negativně ovlivněn událostmi v dubnu, kdy po výbuchu sopky na Islandu došlo k uzavření vzdušného prostoru nad velkou části Evropy.

  • Air Berlin: Levné letenky do Moskvy jen za 2 966 Kč

    (16.04.2010, Letenky levně) Druhé největší německé aerolinky Air Berlin přišly se zajímavou nabídkou na letenky do Ruské federace. Z letiště Berlín Tegel na letiště Moskva Domodědovo vás dopraví již za 2 966 Kč. Vybírat si můžete z dostupných termínů v září a říjnu. Vypravit do Ruska se můžete třeba 8. října a na zpáteční cestu 13. října.

  • Levné letenky do Moskvy: S Air Berlin jen za 2 528 Kč

    (26.12.2010, Letenky levně) S nabídkou levných letenek z Berlína (letiště Tegel) do Moskvy (letiště Domodědovo) přišla tak trochu tradičně společnost Air Berlin. Zpáteční letenky pořídíte již za 2 528 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.