Levné letenky: Benátky, Paříž, Ibiza

11. 03. 2011     Rádi cestujeme

Tentokrát jsme vyhledali levné letenky do takových měst jako jsou Alicante (konečně jsou zajímavé i letenky z Brna do Alicante, dvě osoby zaplatí cca. 2 000 korun), Řím, Benátky, Paříž, Kodaň. Velmi levné letenky jsou také na Ibizu, kde lze navíc najít levný hotel od 140 Kč za osobu/noc. V nabídce najdete letenky společnosti Ryanair, Wizzair, Air Berlin či Jet2.

Štítky:
Letenky do Alicante, Letenky do Benátek, Letenky do Dánska, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Kodaně, Letenky do Paříže, Letenky do Říma, Letenky do Španělska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Zajímají vás letenky Benátky? Letenky na Ibizu, Paříže i Benátek nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky do Japonska za 7 477 Kč, Benátky za 884 Kč

    (25.11.2011, Rádi cestujeme) Nejlevnější letenky z Česka lze dnes nakoupit na trasách Brno - Londýn, Brno - Eindhoven či Praha - Benátky. K levným letenkám přidáváme také informaci o zpáteční letence do japonského Tokia. Cena této letenky je 7 477 Kč.  

  • Aktuální levné letenky: Řím, Benátky, Paříž

    (14.12.2010, Rádi cestujeme) Aktuální levné letenky najdete na trasách do Říma, Benátek, Dublinu, Paříže nebo Milána. Mezi zajímavé a levné destinace patří Řím. Za zpáteční letenky pro dvě osoby z Prahy do Říma zaplatíte něco málo přes 2 tis. korun. Ubytování stojí dvě osoby na noc 755 korun. Za pětidenní pobyt dvou osob včetně letenek zaplatíte přibližně 6 tis. korun. Nově bude také do Říma létat Wizzair z Brna, a je možné, že se později objeví na této trase ještě levnější letenky. Pokud ano, budeme vás určitě informovat.

  • Levné letenky do Itálie: Milán za 392 Kč, Benátky za 644 Kč

    (20.10.2010, Letenky levně) Se zajímavými nabídkami na letenky do Itálie přišly tento týden hned dvě letecké společnosti – Ryanair a Wizzair. Zpáteční letenky z Brna do Milána pořídíte za 392 Kč, z Prahy do Benátek pak můžete letět za 644 Kč. Do hlavního italského města módy se můžete podívat například v termínu od 13. prosince do 15. prosince.

  • Akční letenky od 120 korun a levné ubytování

    (14.05.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky dnes opět nabízí Ryanair. Wizzair má v nabídce také levné letenky, ale ceny nijak zvlášť nevybočují z obvyklých úrovní. U Wizzairu je velmi zajímavá trasa Katowice-Benátky. Na této trase najdete velmi levné letenky, cena je od cca. 120,- Kč.


Sponzorované odkazy