Exotika na Seychelech pod 12 tisíc korun

12. 05. 2011     Rádi cestujeme

z Frankfurt am Main do Seychelles Intl - odlet 3.6./přílet 18.6. Condor Flugdienst (objednat) 11022 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Condor, Letenky Condor, Letenky na Seychely

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Čtyři dny v Římě pro dva za 5 tisíc korun a letecky

    (27.09.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování jsme opět narazili na velmi zajímavou slevu - až 75%! Za dvoulůžkový pokoj, který původně stál něco málo přes 14 tisíc korun, nyní zaplatíte za 4 noci jen 3 570 korun! To v kombinaci s níže uvedenou letenku tvoří hodně levný balíček - dvě osoby za pobyt v Římě zaplatí cca. 5 tisíc korun! A to za ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu!  

  • Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

    (30.03.2012, Rádi cestujeme) Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.

  • Letenky na Kubu za 13 542 korun

    (16.03.2012, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky jsou dnes na Kubu. Na tento karibský ostrov je možné doletět za necelých 14 tisíc korun. Přitom mnohem obvyklejší je cena okolo 20 tisíc korun. Samozřejmě hovoříme o zpáteční letence vč. tax.

  • Letenky do Číny pod 10 tisíc korun

    (13.02.2012, Rádi cestujeme) Již nějaký čas lze zakoupit zlevněné letenky z Prahy do čínského Pekingu. A zatímco dříve se cena pohybovala těsně nad 10 tisíci korunami, v těchto dnech cena za  zpáteční letenku klesla pod tuto hranici. Zpáteční letenka do Pekingu z Prahy stojí 9 658 korun. Tato částka je opravdu výhodná a zřejmě se nevyplatí otálet se zakoupením.


Sponzorované odkazy


Letenky do Saudské Arábie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.