Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

30. 03. 2012     Rádi cestujeme

Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.

Štítky:
Alitalia, Letenky Alitalia, Letenky do Japonska, Letenky do Tokia

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  

  • Čtyři dny v Římě pro dva za 5 tisíc korun a letecky

    (27.09.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování jsme opět narazili na velmi zajímavou slevu - až 75%! Za dvoulůžkový pokoj, který původně stál něco málo přes 14 tisíc korun, nyní zaplatíte za 4 noci jen 3 570 korun! To v kombinaci s níže uvedenou letenku tvoří hodně levný balíček - dvě osoby za pobyt v Římě zaplatí cca. 5 tisíc korun! A to za ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu!  

  • Letenky na Azory za 5 302 Kč, Benátky pod tisíc korun

    (19.07.2012, Rádi cestujeme) Cena za letenky na Azorské ostrovy se obvykle pohybují okolo 11 tisíc korun. Dnes lze ale zakoupit zpáteční  letenku za hezkých 5 302 korun a užít si tak "letní" dovolenou i v podzimních měsících. S ubytováním vás tento pobyt v exotice může vyjít na necelých 20 tisíc (2 osoby, 10 nocí - letenky vč. tax plus ubytování v hotelu Arcanjo). Při našem hledání levných letenek jsme narazili také na velmi levné letenky do Benátek. Letenka z Prahy do Benátek stojí 945 Kč, pokud jste členy Wizz Xclusive klubu.

  • Letenky do New Yorku za necelých 7 000 korun

    (26.08.2012, Rádi cestujeme) Alitalia znovu překvapuje svými cenami letenek. Opět jsou k dispozici letenky z Evropy do USA za necelých 7 000 korun. Za zpáteční letenku do New Yorku zaplatíte jen 6 836 korun. Odlet je z Ženevy, návrat zpět do Benátek. Pokud pro návrat zvolíte milánské letiště je letenka o pár set dražší.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.