Levné letenky do oblíbených přímořských letovisek

18. 05. 2011     Rádi cestujeme

Dnešní akční letenky jsou plné slunce a tepla. Vyhledali jsme levné letenky do takových letních destinací, jako jsou Trapani na Sicílii, Burgas v Bulharsku anebo na africké pobřeží do Maroka. Včera jsme popsali také aktuální nabídku ubytování a letenek na Sardinii - včera v noci se ještě letenky na Sardinii pohybovali okolo 1 400 Kč za osobu, více informací najdete zde.

Štítky:
Akční letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky do přímořských destinací od 1990 Kč

    (21.06.2011, Akční letenky.cz) Plánujete dovolenou u moře a chcete se na místo určení dopravit co nejlevněji? Pak je zde pro vás akce společnosti Student Agency, která nabízí levné letenky ve spolupráci s dceřinnou společností ČSA – Holidays Czech Airlines.

  • Levné letenky k moři: Tipy na nejvýhodnější dovolené v červnu a v červenci

    (08.06.2010, Letenky levně) Léto již klepe na dveře a s ním i čas dovolených. A pokud ještě nevíte, kam se letos vydáte, možná vám přijde vhod přehledný seznam levných letenek pro letošní červenec do přímořských destinací.

  • Levně na dovolenou k moři?

    (31.01.2011, Rádi cestujeme) S blížícím se jarem, někteří z nás již plánují letní dovolenou u moře. Hledali jsme nejlevnější možné letenky do oblíbených destinací, jako jsou Mallorka, Ibiza či Sardinie. V příštím díle budeme pokračovat Sicílií, řeckými ostrovy nebo tureckým městem Antalya. U každé destinace navíc uvádíme aktuální levné ubytování pro danou oblast.

  • Akční letenky a levné ubytování: Neapol, Petrohrad, Sardinie

    (29.06.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsme sepsali od společností Ryanair, Air Berlín a Wizzair. Cenově atraktivní je např. trasa Berlín-Moskva, Praha-Neapol, Katovice-Oslo nebo Bratislava-Alghero. Město Alghero najdete na Sardinii na západním pobřeží ostrova. Město je přímořské. V blízkosti je spousta dalších menších přímořských středisek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.