Ryanair otvírá svou 45. základnu v Manchesteru

13. 07. 2011     Rádi cestujeme

Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair otevírá svou 45. základnu. Sídlo této základny je tentokrát ve Velké Británii ve městě Manchester, kde již operují i jiní nízkonákladoví dopravci jako např. Jet2. Ryanair bude z Manchesteru provozovat 26 letových tras a očekává až 2 mil. cestujících. Ryanair bude létat z Manchesteru do Alicante, Bruselu, Dublinu, Fara, Tallinnu, Madridu, Katovic, na Ibizu či Kanárské ostrovy, aj.  

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Manchesteru? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair otvírá další základnu: Karlsruhe/Baden Baden

    (25.10.2011, Rádi cestujeme) Ryanair nezastavuje svou expanzi a otvírá po krátké době další základnu. Zatímco posledně byla otevřena základna u našich severních sousedů ve Vratislavy, tentokrát je to u naši západní hranice v Karlsruhe-Baden Badenu. Ke stávajícím trasám Ryanair přidá dalších sedm a to do těchto měst: Faro, Malaga, Palma Mallorca, Riga, Soluň, Vilnius a Zadar.

  • Ryanair zruší svou základnu v Marseille

    (13.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair zruší svou jedinou francouzskou základnu - Marseille. Od 11. ledna 2011 dojde ke zrušení 13 tras z tohoto města. Zaměstnanci a letadla budou přesunuty na konkurenční letiště v Itálii, Španělsku či Litvě. Z Marseille bude stále Ryanair létat do 10 destinací. Hlavní příčinou zrušení jsou údajné neshody společnosti Ryanair s tamní vládou, která požadovala, aby Ryanair odváděl daně za své zaměstnance francouzským úřadům. Ryanair pro změnu trvá na tom, že daně by měl odvádět irským úřadům, protože zaměstnanci jsou Irové a zaměstnance označuje jako mobilní, se sídlem v Irsku.

  • Ryanair se vrací do Budapeště

    (04.02.2012, Rádi cestujeme) Včera se v médiích objevily zprávy o krachu letecké společnosti Malev. Prakticky ihned na to reagují nízkonákladové společnosti Wizzair, SmartWings a Ryanair. Zvláště zajímavá je zpráva irského dopravce, který oznámil, že na letišti vybuduje svou základnu. Není to tak dávno, kdy Ryanair se z Budapeště úplně stáhnul, podobě jako z Prahy. Nyní je situace opačná a Ryanair bude provozovat z Budapeště přes 30 tras. Svou cestu tak můžete spojit i s několikadenním pobytem v Budapešti. A kam tedy Ryanair bude z Budapeště létat?

  • TZ: Wizz Air otevírá svoji 14. základnu ve Vilniusu v Litvě

    (18.04.2011, Rádi cestujeme) Wizz Air, největší nízkonákladový přepravce ve střední a východní Evropě oznámil na páteční tiskové konferenci, že od 16. dubna zahájil svou činnost z Vilniusu, celkově již 14. základny společnosti.


Sponzorované odkazy