TZ: Wizz Air otevírá svoji 14. základnu ve Vilniusu v Litvě

18. 04. 2011     Rádi cestujeme

Wizz Air, největší nízkonákladový přepravce ve střední a východní Evropě oznámil na páteční tiskové konferenci, že od 16. dubna zahájil svou činnost z Vilniusu, celkově již 14. základny společnosti.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Vilniusu: Z Prahy jen za 2 837 Kč

    (08.06.2011, Letenky levně) Levné letenky do Litvy nyní pořídíte díky leteckým společnostem Wizzair a easyJet. Zpáteční letenky z Prahy do Vilniusu pořídíte jen za 2 837 Kč. Stačí jen letět dle následujícího itineráře.

  • Ryanair bude létat nově do Vilniusu

    (21.02.2011, Rádi cestujeme) Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že Ryanair přidá novou destinaci v Pobaltí. Již dříve Ryanair informoval o nové destinaci - Tallinu. A nyní vás můžeme jako jedni z prvních v ČR informovat, že Ryanair přidává novou destinaci, Vilnius. Do Vilniusu doletíte s Ryanairem z Milana-Bergama (z Bergama Ryanair pravidelně létá do Brna či Bratislavy), Barcelony-Girony, Dublinu, Londýna-Stanstedu anebo také z Říma-Ciampino. Lety budou k dispozici od května letošního roku. Konkrétní dny a časy nejsou zatím známy.

  • Wizzair otevírá novou základnu v Rumunsku

    (01.03.2011, Rádi cestujeme) Wizz Air, největší nízkonákladový letecký přepravce ve střední a východní Evropě, na dnešní tiskové konferenci oznámil otevření čtvrté základny v Rumunsku, v Tirgu Mures.  Zpočátku bude Wizz Air trasu provozovat za využití letadla Airbus A320. K již existujícím linkám Budapešť a Londýn následně přibude dalších 7 nových tras.  Wizz Air zároveň navýší počet letů do Londýna Luton ze 3  letů týdně na 4 lety týdně.

  • Ryanair otevírá novou základnu v Seville

    (26.07.2010, Akční letenky.cz) Již 44. základnu otevírá nízkonákladová letecká společnost Ryanair. Od listopadu se jí stane letiště v Seville, kterému aerolinka přiřadí dvě letadla. Celkem bude ze Seville zajišťovat 29 linek, z nichž 10 bude nových. Nově bude Ryanair létat na trasách Sevilla - Londýn (Gatwick), Bari, Eindhoven, Marseille, Palma, Paříž, Santiago, Benátky Treviso, Valencia a Zaragoza.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.