AirAsia X se přesouvá ze Stanstedu na Gatwick

14. 07. 2011     Rádi cestujeme

Asijský nízkonákladový dopravce AirAsia X se stěhuje z londýnského letiště Stansted na londýnský Gatwick. Aerolinka bude z Gatwicku operatovat od října tohoto roku. AirAsia X plánuje zároveň s tím navýšit počet letů z Malajsie do Británie na 6 letů týdně.

Štítky:
AirAsia X

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Wizzair přesouvá lety z města Kluž do Tirgu Mures

    (15.04.2011, Rádi cestujeme) Wizz Air na včerejší tiskové konferenci oznámil, že sníží počet letů z letiště Kluž-Napoca o 26 % a tyto lety přesune na letiště Tirgu Mures. Toto rozhodnutí je důsledkem přetrvávajícího sporu s vedením letiště v Kluži, které znovuotevřelo diskusi nad již uzavřenými smlouvami a oznámilo zavedení nových dodatečných letištních poplatků. Společnost Wizz Air již dříve jasně deklarovala, že takovéto nové podmínky vyústí ve snížení počtu letů z letiště Kluž a přesunutí této kapacity na letiště Tirgu Mures.

  • Rakousko odkládá ekologickou daň

    (09.12.2010, Akční letenky.cz) Ministerstvo financí v Rakousku se rozhodlo posunout termín zavedení ekologické daně. Původně plánované spuštění 1. ledna 2011 se přesouvá na 1. dubna 2011. Očekává se, že daň navýší celkovou cenu letenky asi o €8 na krátké vzdálenosti, €20 na střední vzdálenosti a o €35 pro dálkové lety. Rakousko se pravděpodobně obává odlivu části cestujících do zahraničí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indonésie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.