Cestujeme do Říma a Benátek

18. 07. 2011     Rádi cestujeme

V těchto dnech již jsou v plném proudu nabídky levných letenek pro podzimní měsíce. Vybrali jsme dnes pro vás dvě nabídky letenek do italských měst - Benátky a Řím. Připsali jsme k tomu nabídku ubytování a spočítali náklady za letenky a hotel. Ceny uvádíme vždy za dvě osoby. Větší skupina bude mít pobyt ještě levnější.  

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Letenky do Říma

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Zajímají vás letenky Benátky? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenka do Milana či Benátek za 260 korun

    (23.03.2012, Rádi cestujeme) Dnešní nejlevnější letenky nás zanesou do Milana a také italských Benátek. Letenky do Benátek seženete už za 260 korun! Z Prahy je cenově dostupný Amsterdam a to za cenu 1 488 korun za zpáteční let. Letenka je s příručním zavazadlem a vč. tax (bez případného poplatku za platbu).  

  • Do romantických Benátek a zpět za 1840 Kč.

    (01.03.2012, Letenky levně) Rádi byste se vydali do Benátek- města, jež svou romantickou polohou a neopakovatelným šarmem lákají statisíce turistů z celého světa? Využijte výhodné nabídky zpáteční letenky včetně poplatků  již za 1840 Kč. Letenky lze rezervovat ZDE.

  • Letenka z Prahy do Benátek za 862 korun i méně

    (14.09.2011, Rádi cestujeme) Poměrně zajímavě levné letenky nabízí v těchto dnech Wizzair z Prahy do Benátek. Cena 862 korun za zpáteční let je opravdu nízká. Termín letu je v první polovině prosince, v období, kdy města vlivem Vánoc mění svou tvář.  

  • Letenky do Benátek za 804 Kč

    (14.10.2010, ) Nízkonákladový dopravce Wizz Air, který má velmi často akční ceny na letenky po celé Evropě, si tentokrát připravil výhodné ceny do Italského města vodních kanálů – Benátek. Za zpáteční letenku v únoru zaplatíte pouze 804 Kč. Odlet za tuto cenu seženete na datum od 1. do 8. února 2011.


Sponzorované odkazy