Levné letenky do Plovdivu: V září z Brna jen za 1 188 Kč

01. 08. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do bulharského Plovdivu přišla nízkonákladová společnost Ryanair. V případě odletu z Brna za letenky zaplatíte jen 1 188 Kč. Stačí letět dle následujícího itineráře: Brno - Milán Bergamo Milán Bergamo - Plovdiv Plovdiv – Milán Bergamo Milán Bergamo - Brno Letenky si můžete objednávat na stránkách Ryanair.com.

Štítky:
Letenky do Bulharska, Letenky do Plovdivu, Letenky Ryanair, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky na Lanzarote: V září jen za 2 619 Kč

    (22.07.2011, Letenky levně) Levné letenky do španělského Lanzarote pořídíte díky společnosti Ryanair. V případě odletu z Krakova zaplatíte za zpáteční letenku již 2 619 Kč. Stačí letět dle následujícího itineráře: Krakov – Brusel Charleroi - 14. září Brusel Charleroi - Lanzarote - 15. září Lanzarote - Brusel Charleroi - 18. září Brusel Charleroi - Krakov – 18. září.

  • Levné letenky na Maltu: V září jen za 2 310 Kč

    (22.08.2010, Letenky levně) Už delší dobu jsme tu neměli zajímavý tip na letenky pro Moraváky, tak jim to pojďme vynahradit tipem na zpáteční letenky na Maltu za pouhých 2 310 Kč! Výlet s Ryanairem můžete podniknout již v září a během mezipřistání zavítáte i do Itálie a do Skotska.

  • Germanwings: v září téměř o 20 % více pasažérů než loni

    (15.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings zaznamenala za měsíc září rekordní nárůst počtu pasažérů. V porovnání s loňským rokem se čísla zvýšila téměř o 20 %. Celkově Germanwings za září přepravili 812 842 cestujících. Přesně před rokem činil počet přepravených osob 684 615. To znamená nárůst o 18,73 procent.Radost nad skvělými výsledky poněkud kalí obavy z budoucnosti, která se nese ve znamení nově zavedené letecké daně a jejího dopadu na německou leteckou dopravu.

  • Air One: sleva 50 % na cenu letenky na lety v září a říjnu

    (25.07.2012, Letenky levně) Italský nízkonákladový dopravce Air One pokračuje v letních akcích a přichází s velmi zajímavou možností koupě letenek na září a říjen s 50% slevou. Sleva se sice vztahuje jen na čistou cenu letenky, tedy nikoliv na taxy a poplatky, avšak i tak se jedná o značnou úsporu vůči obvyklým cenám.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bulharska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.