Jezdíte na letiště Praha Ruzyně vlakem? Máme pro vás tip, jak ušetřit stovky korun!

13. 07. 2011     Letenky levně

Pokud nejste z Prahy a k cestě na ruzyňské letiště využíváte vlak, máme pro vás skvělý tip, jak ušetřit až několik set korun. Při nákupu jízdenky požadujte jízdenku VLAK+ Letiště Praha - jedná se o zpáteční jízdenku, v jejíž ceně je zahrnuta cesta autobusem AE z pražského Hlavního nádraží na Ruzyni.

Štítky:
Doprava na letiště, Letiště Praha

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

    (10.08.2010, Letenky levně) Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.

  • Používejte k placení letenek účet Wizz a ušetřte stovky korun!

    (10.11.2010, Letenky levně) V tipech na letenky od nízkonákladové společnosti Wizzair vám radíme, ať k placení využíváte účet Wizz, popřípadě kartu Wizz. Jedná se o nejlevnější platební metodu, která je zproštěna rezervačních poplatků a díky které můžete za každý zpáteční let ušetřit dalších několik set korun.

  • Dovolená v Bulharsku? Máme ubytování od 94 korun

    (07.02.2012, Rádi cestujeme) Máme pro vás tip na ubytování v Bulharsku, konkrétně v největším bulharském letovisku "Sluneční pobřeží". Letovisko je nedaleko Nesebaru. Sluneční pobřeží omývá Černé moře. Dopravit se do této oblasti můžete letecky z Prahy se společnosti Wizz Air či SmartWings. Tyto společnosti létají do Burgasu. Z Burgasu poté můžete pokračovat autobusem, který jezdí v pravidelných a častých intervalech. Jednou z možností je využít služeb tohoto webu.

  • Letenka do Říma za 1 000 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Máme pro vás levnou letenku do Říma. Let je sice s přestupem, ale můžete tak ušetřit poměrně dost peněz. Zpáteční letenka stojí od 1 000 korun, vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo. Odlet je z Bratislavy, přes Milano do Říma. Nazpátek se vydejte z Říma, přes Milano do Brna. Cena za tento let je 1002 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.