Ryanair umožní úpravy objednaných letenek

01. 09. 2011     Rádi cestujeme

Ryanair oznámil novou službu pro cestující. Ryanair si od této služby slibuje vyšší počet cestujících, kteří pro svou služební cestu využijí právě Ryanair. Dnes platí, že prakticky většina nízkonákladových dopravců vám umožní provést check-in online, vy si pak vytisknete letenku a vyčkáte na let. Problém nastává ve chvíli, kdy chcete let změnit. Pokud to přece jenom aerolinka povoluje, stojí to obvykle více, než-li stála původní letenka. Ryanair zkouší jít trochu jiným směrem. Nově totiž umožní cestujícím měnit lety a to až den předem do 17 hodiny. Tato služba se dá zvolit při objednávce letenky a je zpoplatněna částkou 15 € za cestujícího a let. Co všechno půjde na letence změnit se nám zatím nepodařilo zjistit.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha: 15 minut parkování zdarma nyní každou hodinu

    (19.06.2012, Letenky levně) Pokud máte v plánu někoho vyzvednout autem na ruzyňském letišti, určitě se vám bude hodit tato informace. Pražské ruzyňské letiště od 1. 7. 2012 zavádí pro vjezd na krátkodobá parkoviště P1 a P2 systém, který umožní využít parkování po dobu 15 minut zdarma každou hodinu.

  • Belavia: Nové přímé lety do Minsku

    (28.06.2012, Letenky levně) Létáte-li častěji do Minsku nebo přes něj, možná uvítáte navýšení přímých letů z Prahy.Od 25. července 2012 bude každou středu létat nová linka B2 861/862. Letadlo typu Canadair Regional Jet má kapacitu 50 míst a umožní také lepší přestupní časy pro cestující, kteří přes Minsk pokračují do dalších destinací.

  • Najděte si své levné letenky – jak na to?

    (04.01.2011, Akční letenky.cz) Pro ty z vás, kteří rádi cestují s českým cestovním agentem Pelikán je tu několik zajímavých novinek – praktických pomůcek pro naplánování levného výletu a ukořistění příjemné letenky. Společnost představila tzv.Pelikán extra (horní lišta). Zde máte k prozkoumání zajímavý nástroj. Filtruj si Tato drobná pomůcka vám umožní navolit si, jakou cenu jste ochotni za své letenky zaplatit.

  • SmartWings propojí Prahu s tureckou Antálií

    (09.12.2010, Rádi cestujeme) SmartWings bude od března 2011 létat do turecké Antálie. S letním letovým řádem začne SmartWings pravidelně létat do této destinace z Prahy. SmartWings se tak stane jediným nízkonákladovým dopravcem, který umožní cestujícím přímé pravidelné lety do této turisticky atraktivní destinace.


Sponzorované odkazy