Letenky za exotikou: Maledivy z Prahy za 13 563 Kč

28. 05. 2012     Rádi cestujeme

Za velmi nízkou cenu je možné nyní pořídit zpáteční letenky na Maledivy. Termínů je prozatím dostatek a to od června do konce roku. Zpáteční letenka je za cenu 13 563 korun. Cena je vč. tax. Pokud si přičteme k letence i ubytování, tak 22 nocí na Maledivách pro dvě osoby stojí 49 409 Kč. Přitom běžný zájezd do této destinace stojí dvě osoby okolo 70 tisíc. Aktualizováno - přidali jsme zlevněnou letenku na Mauricius.

Štítky:
Letenky na Maledivy, Letenky na Mauritius

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky za exotikou: Martinik za 12 370 korun

    (12.10.2011, Rádi cestujeme) V případě, že jste dostali chuť vycestovat někam za exotikou, máme pro vás levnou nabídku letenky na karibský ostrov Martinik. Cena zpáteční letenky vč. tax je něco málo přes 12 tisíc korun. 14ti denní pobyt na tomto ostrově pro dvě osoby stojí zhruba 54 000 vč. zpátečních letenek. Běžná cena last minute pobytů pro dvě osoby na 11 dnů se pohybuje okolo 70 tisíc, takže v případě kombinace této levné letenky a níže vypsaného ubytování ušetříte nemálo peněz.  

  • Za exotikou na Maledivy

    (13.01.2012, Rádi cestujeme) V případě, že toužíte zažít exotickou dovolenou, máme pro vás tip. Za poměrně zajímavou cenu nabízí letenky na Maledivy aerolinka Qatar Airlines. Z Mnichova vás na Maledivy dopraví za hezkých 15 818 korun. Ubytování na deset dnů pro dvě osoby začíná od zhruba 10 tisíc korun. My jsme vybrali ubytování za cenu 11 801 korun, především kvůli kladnému hodnocení hotelu.

  • Co nejlevnější letenky za exotikou

    (10.07.2011, Rádi cestujeme) Pokusili jsme se najít, co nejlevnější letenky do takových exotických krajů jako jsou Venezuela, Martinik, Jamajka nebo Aruba. Žádný z odletů sice není z ČR, přesto cena okolo 12 000 korun je určitě zajímavá.    

  • Akční letenka za exotikou

    (09.12.2012, Rádi cestujeme) Aerolinka Türkish airlines si pro své klienty připravila velmi zajímavou nabídku - zpáteční letenka na exotický ostrov Male (Maledivy) za hezkých 13 308 korun. Odlet je z Říma, případně z Benátek. Cena je vč. tax i poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.