Letenky do různých koutů Francie

28. 05. 2012     Rádi cestujeme

Patříte-li mezi milovníky Francie, nebo se do této země chystáte pracovně, vyhledali jsme pro vás levné letenky. Ceny za zpáteční letenku začínají od 1 522 korun. Níže naleznete zpáteční letenky (včetně ubytování) do Paříže, Nice, Lyonu, Nantes a Toulouse. Letenky jsou vč. tax. Cena za ubytování je vždy za dvě osoby v termínu letu.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky do Nantes, Letenky do Nice, Letenky do Paříže, Letenky do Toulouse

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Hned 3 soutěže o letenky od společnosti Pelikán

    (16.08.2011, Akční letenky.cz) Pokud rádi soutěžíte o cokoliv, především však o letenky do různých koutů světa, jsou zde pro vás hned 3 soutěže od cestovního agenta Pelikán. Jedna zajímavější než druhá! Vyhrát můžete třeba cestu do New Yorku, po Evropě či dokonce palubní lístky v hodnotě 100 000 Kč.

  • Z Prahy do Varšavy za 1 968,- Kč

    (01.10.2012, Letenky levně) Letecká společnost Lot nyní nabízí levné letenky z Prahy do Varšavy. Do Varšavy se nyní můžete dostat s bezkonkurenčně nejlevnějšími letenkami od letecké společnosti Lot. Letět můžete z Prahy v různých termínech od ledna do konce dubna 2013. Do budoucna letecká společnost Lot plánuje další lety z Prahy do různých polských měst s návazností na spoje do celého světa. Nabídky [...]

  • Letíte s nízkonákladovou společností? Vyhněte se zbytečným poplatkům!

    (15.05.2013, ALetenky.cz) Nízkonákladové aerolinky většinou nabízí nejlevnější letenky do různých destinací. Tyto ceny však často nebývají konečné. Přečtěte si náš článek a získejte více informací o příplatcích a o tom, jak se jim vyhnout.

  • Levné letenky na léto od ČSA

    (11.04.2013, Letenky levně) Letecká společnost ČSA spustila prodej výhodných letenek na léto do různých destinací po celém světě. Akce trvá do 14. 4. a do té doby je také třeba uskutečnit rezervaci. Ceny letenek po Evropě začínají na 2 204,- Kč.


Sponzorované odkazy