Z Prahy do Kolína nad Rýnem za 1389,- Kč

13. 11. 2012     Letenky levně

Letecká společnost Germanwings pro Vás připravila akční let z Prahy do Kolína nad Rýnem jen za 1389,- Kč! Máte rádi historii? V jenom z největších měst Německa si přijdete na své. Za vidění stojí katedrála sv. Petra a řeku Rýn si můžete prohlédnout z obou stran města.

Štítky:
Germanwings, Letenky do Kolína nad Rýnem, Letenky do Německa

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Germanwings: Mnoho letů do Kolína nad Rýnem za 1.498 Kč

    (23.04.2012, Letenky levně) Plánujete služební cestu do Bonnu, Kolína nad Rýnem či Düsseldorfu? Či se chcete podívat do bývalého hlavního města Západního Německa? Můžete využít služeb německé low-costové airolinky Germanwings, která nasadila více levných letů na letiště Cologne Bonn Airport.

  • Letenky na Island za 3 750 korun

    (18.05.2012, Rádi cestujeme) Do země ledu a ohně, na Island, můžete doletět za velmi hezkých 3 750 korun. Aerolinka Germanwings nyní nabízí zpáteční letenku z Kolína nad Rýnem do Reykjavíku za zvýhodněnou cenu. Za tuto cenu je k dispozici několik termínů v červnu letošního roku.

  • Letenky na Island od 4 925 korun

    (03.05.2012, Rádi cestujeme) Letenky na Island startují na částce 4 925 korun za zpáteční letenku. Odlet je z Kolína nad Rýnem. Jen pro srovnání, letenka z Prahy na Island se obvykle pohybuje okolo 9 tisíc korun. V článku vypisujeme také zpáteční letenky na Island z Krakova a Vídně.


Sponzorované odkazy