Germanwings: Mnoho letů do Kolína nad Rýnem za 1.498 Kč

23. 04. 2012     Letenky levně

Plánujete služební cestu do Bonnu, Kolína nad Rýnem či Düsseldorfu? Či se chcete podívat do bývalého hlavního města Západního Německa? Můžete využít služeb německé low-costové airolinky Germanwings, která nasadila více levných letů na letiště Cologne Bonn Airport.

Štítky:
Germanwings, Letenky Germanwings

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Prahy do Kolína nad Rýnem za 1389,- Kč

    (13.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Germanwings pro Vás připravila akční let z Prahy do Kolína nad Rýnem jen za 1389,- Kč! Máte rádi historii? V jenom z největších měst Německa si přijdete na své. Za vidění stojí katedrála sv. Petra a řeku Rýn si můžete prohlédnout z obou stran města.

  • Akční letenky od aerolinky Austrian Airlines

    (01.08.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes máte možnost rezervovat akční letenky od letecké společnosti Austrian Airlines, která je nabízí v rámci akce redmonday. Na výběr je bulharské hlavní město Sofie nebo německý Kolín nad Rýnem, kam přepravce létá z letiště Vídeň Schwechat.

  • Letenky do Toronta: S Alitálií na podzim jen za 11 751 Kč

    (08.07.2011, Letenky levně) Alitalie se dále veze na vlně skvělých cen a přináší další skvělou nabídku – levné letenky do Toronta jen za 11 751 Kč! Tato parádní cena platí v případě odletu z Budapešti a je platná na mnoho a mnoho termínů napříč celým podzimem.

  • Letenky na Island za 3 750 korun

    (18.05.2012, Rádi cestujeme) Do země ledu a ohně, na Island, můžete doletět za velmi hezkých 3 750 korun. Aerolinka Germanwings nyní nabízí zpáteční letenku z Kolína nad Rýnem do Reykjavíku za zvýhodněnou cenu. Za tuto cenu je k dispozici několik termínů v červnu letošního roku.


Sponzorované odkazy