Velký jarní výprodej ve Wizz Air

04. 04. 2013     Letenky levně

Letecká společnost Wizz Air na svých stránkách nabízí 20 % slevu pro členy Wizz Discount Clubu na letenky zakoupené dnes 4. 4. 2013. Pokud létáte s Wizzairem častěji nebo plánujete někam letět ve větším počtu osob, zvažte členství v tomto klubu, protože letenky pak můžete nakupovat levněji.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA: velký výprodej letenek z Prahy a Ostravy

    (27.08.2013, Akční letenky.cz) Velký podzimní výprodej letenek si pro své zákazníky připravila letecká společnost ČSA a v nabídce jsou především odlety z Prahy a Ostravy. Akce platí od dnešního dne do 8. září a vztahuje se na cestovní období říjen – prosinec.

  • ČSA: Výprodej letenek na podzim 2012 za 2.400 Kč!

    (07.06.2012, Letenky levně) České aerolinky dnes nečekaně zahájily velký výprodej letenek! Nabídka se týká období mezi 15. 10. 2012 – 15. 12. 2012. Ve slevě jsou skoro všechny destinace, které ČSA létá, vizte níže. Nejlevnější tarify jsou za 2.400 Kč včetně poplatků, například i na Košice, které jsou obvykle cenově na jiných úrovních.

  • Wizz Air pořádá novoroční výprodej. Ceny letenek padají o 20 %

    (04.01.2013, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air dnes v rámci novoročního výprodeje zlevňuje všechny letenky na všech trasách. Slevu ve výši 20 % mohou využít i cestující z Prahy, a to na jedné z 8 tras, které Wizz Air provozuje.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.


Sponzorované odkazy