ČSA: velký výprodej letenek z Prahy a Ostravy

27. 08. 2013     Akční letenky.cz

Velký podzimní výprodej letenek si pro své zákazníky připravila letecká společnost ČSA a v nabídce jsou především odlety z Prahy a Ostravy. Akce platí od dnešního dne do 8. září a vztahuje se na cestovní období říjen – prosinec.

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Velký výprodej letenek s Air Asia

    (02.06.2014, Letenky levně) Letecká společnost Air Asia pořádá velký výprodej letenek do všech svých leteckých destinací. Od 2. 6. do 8. 6. 2014 je možné pořídit letenky za zvýhodněné ceny na cesty po jižní a jihovýchodní Asii od ledna do června roku 2015. Nenechte si ujít tuto akci, pokud příští rok plánujete cestu po Asii.

  • Velký jarní výprodej ve Wizz Air

    (04.04.2013, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air na svých stránkách nabízí 20 % slevu pro členy Wizz Discount Clubu na letenky zakoupené dnes 4. 4. 2013. Pokud létáte s Wizzairem častěji nebo plánujete někam letět ve větším počtu osob, zvažte členství v tomto klubu, protože letenky pak můžete nakupovat levněji.

  • Velký výprodej letenek s British Airways

    (24.09.2012, Letenky levně) Do zítřejšího dne (25. 9. 2012) trvají velké slevy na letenky s British Airways. V nabídce jsou výhodné lety z Londýna do celého světa. Rezervujte přímo na britských stránkách British Airways www.britishairways.com. Pokud byste s nákupem potřebovali pomoci, volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na email travel@skyplus.cz. Heslo pro nákup zní: „letenkylevne“

  • Podzimní slevy s ČSA

    (27.08.2013, Letenky levně) Právě dnes začíná velký výprodej letenek s ČSA do celé Evropy na cesty od října do prosince. Rezervovat letenky můžete na stránce ČSA do 8. 9. 2013.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.