Wizz Air pořádá novoroční výprodej. Ceny letenek padají o 20 %

04. 01. 2013     Aerolinie.info

Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air dnes v rámci novoročního výprodeje zlevňuje všechny letenky na všech trasách. Slevu ve výši 20 % mohou využít i cestující z Prahy, a to na jedné z 8 tras, které Wizz Air provozuje.

Štítky:
Letenky Wizz Air, Sleva na letenky, Wizz Air

Online rezervace letenek:

  • Velký jarní výprodej ve Wizz Air

    (04.04.2013, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air na svých stránkách nabízí 20 % slevu pro členy Wizz Discount Clubu na letenky zakoupené dnes 4. 4. 2013. Pokud létáte s Wizzairem častěji nebo plánujete někam letět ve větším počtu osob, zvažte členství v tomto klubu, protože letenky pak můžete nakupovat levněji.

  • ČSA: velký výprodej letenek z Prahy a Ostravy

    (27.08.2013, Akční letenky.cz) Velký podzimní výprodej letenek si pro své zákazníky připravila letecká společnost ČSA a v nabídce jsou především odlety z Prahy a Ostravy. Akce platí od dnešního dne do 8. září a vztahuje se na cestovní období říjen – prosinec.

  • Výprodej letenek z Bratislavy do Milána

    (19.11.2012, Letenky levně) Pokud Vám nevadí delší cestování za levnou letenkou, můžete využít současné nabídky letenek z Bratislavy do Milána (Bergamo), kdy za zpáteční letenku dáte přibližně 43,- EUR. K dispozici jsou termíny do konce ledna příštího roku a výprodej trvá pouze do dnešního dne! Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na email travel@skyplus.cz.

  • ČSA: Výprodej letenek na podzim 2012 za 2.400 Kč!

    (07.06.2012, Letenky levně) České aerolinky dnes nečekaně zahájily velký výprodej letenek! Nabídka se týká období mezi 15. 10. 2012 – 15. 12. 2012. Ve slevě jsou skoro všechny destinace, které ČSA létá, vizte níže. Nejlevnější tarify jsou za 2.400 Kč včetně poplatků, například i na Košice, které jsou obvykle cenově na jiných úrovních.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.