Sleva 20 EUR na letenky do Dublinu

12. 04. 2013     AkčníLetenka.cz

AerLingus provozující jediné přímé letecké spojení mezi Prahou a Dublinem nabízí slevu ve výši 20 euro na veškeré zpáteční letenky.

Štítky:
Aer Lingus, Letenky Aer Lingus, Letenky do Dublinu, Letenky do Irska, Sleva na letenky

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Vybírejte pohodlně online!
  • Slevy na letenky do Dublinu

    (11.03.2013, Letenky levně) Pokud jste se v létě chtěli podívat do Dublinu, můžete využít velkých slev na letenky se společností Aer Lingus, která létá přímé lety z Prahy do Dublinu. Rezervujte letenku do 21. 3. a získejte slevu až 25 %. Akce platí na cesty od 1. dubna do 23. října.    

  • Nové linky z Prahy do Dublinu či Bratislavy

    (18.11.2013, Akční letenky.cz) Zákaznící leteckých společností ČSA a Ryanair mohou nyní rezervovat lety na nových linkách z našeho hlavního města od Dublinu nebo Bratislavy. Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair se vrací po několika letech do Prahy, odkud bude do Dublinu létat 10krát týdně v obou směrech od 1. dubna 2014.

  • Leťte levně do Nantes nebo Dublinu od 1225 Kč

    (06.09.2012, Akční letenky.cz) Nějakou tu korunu můžete nyní ušetřit, pokud máte v plánu cestu do Irska. Letecká společnost Aer Lingus totiž na svém webu nabízí zvýhodněné letenky do Dublinu, akce však trvá pouze do 7. září a cestovní období je vymezeno na 1. říjen – 31. březen 2013.

  • Aer Lingus: Letenky do Dublinu o 20% levněji

    (19.04.2012, Letenky levně) Irská letecká společnost Aer Lingus přichází se slevou 20% na všechny lety do Dublinu. Pokud vás tedy láká návštěva jednoho z nejpestřejších hlavních měst Evropy, s mladistvou atmosférou a nakažlivou energií, neváhejte! Speciální nabídka totiž paltí jen do zítra. A  je platná pro lety od 5. června do 30.září. Letenky můžete objednávat ZDE.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.