Austrian nově létá také do Chicaga

19. 05. 2013     Aerolinie.info

Letecká společnost Austrian rozšířila s platností od 17. května nabídku letů do Severní Ameriky. Novou destinací v nabídce rakouských aerolinek je Chicago.

Štítky:
Austrian, Lety do Chicaga, Lety do USA

Online rezervace letenek:

  • Air One: nové spojení z Vídně a Prahy

    (24.10.2013, Akční letenky.cz) Další nové linky chystá ve svém letovém řádu letecká společnost Air One, která již mimo jiné létá z Prahy do Benátek a Pisy. Novou destinací se na jaře stane Catania ležící na Sicílii a dostupná bude z letiště Praha i Vídeň.

  • Nové trasy od Ryanairu

    (16.01.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladová dopravní společnost Ryanair dne 15. ledna oznámila, že otevře nové trasy z anglického Manchesteru. Těšit se na to můžeme od března letošního roku. Nové trasy budou mířit do :  Barcelony, Boloně, Fueteventury a Grand Canaria. Také přidá více letů do již stávajících linek. A to budou Dublin, Ibiza, Lanzarote, Malaga a Tenerife.

  • Nové destinace Ryanairu: Catanie a Targu Mures

    (23.01.2013, Rádi cestujeme) Ryanair nezastavuje svou expanzi a přidává na svou mapu destinací nové body. Nově bude Ryanair létat do rumunského Targu Mures a to z Bruselu, později i italské Pisy. Na uvedeném letišti již nějakou dobu operuje především Wizz Air, konkurent irského dopravce.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.


Sponzorované odkazy