Wizz Air podepsal dohodu na financování 8 nových letadel Airbus A320

20. 04. 2013     Aerolinie.info

Smlouva mezi Wizz Airem a společností ICBC Financial Leasing se týká předdodávkového financování a následného prodeje a zpětného leasingu 8 letadel, jejichž katalogová cena převyšuje 700 milionů dolarů.

Štítky:
Wizz Air

Online rezervace letenek:

  • POZOR! Wizz Air letenky do Kyjeva od 964 Kč!

    (10.09.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air sice létá levně také z letišť v Praze i v Brně, tentokrát pro vás ovšem máme velmi zajímavou nabídku, která se týká letiště Budapešť. V prosinci 2012 chystá přepravce otevření nových linek a u této příležitosti jsou nyní v rezervačním systému k dispozici palubní lístky za akční ceny!

  • Aktualita: Wizz Air začne létat do Dubaje od 3745 Kč!

    (03.04.2013, Akční letenky.cz) Právě před chvíli začala kolovat zpráva o nových linkách, které zavádí nízkonákladová letecká společnost Wizz Air. Na konci října 2013 by měly být zahájeny lety z Budapešti, Bukurešti, Kyjeva a Sofie do Dubaje (DWC). V rezervačním systému se již objevují letenky z Budapešti do Dubaje od 3745 Kč (členové WDC) resp. 4267 Kč (nečlenové)!

  • Emirates v Praze pořádá nábor nových členů palubní posádky

    (25.06.2013, Aerolinie.info) Den otevřených dveří pro nábor nových členů palubní posádky se koná v sobotu 29. června v 9:00 hodin v hotelu Don Giovanni (Vinohradská 15).

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.