S ČSA za exotikou

20. 08. 2013     Letenky levně

Letecká společnost ČSA zveřejnila zvýhodněné ceny letenek do Colomba, Bangkoku, Sydney a Brisbane. Pokud jste lovci nejnižších cen, tato nabídka asi nebude pro vás. V každém případě se jedná o letenky v hlavní sezóně za velmi rozumné ceny.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Austrálie, Letenky do Bangkoku, Letenky do Brisbane, Letenky do Colomba, Letenky do Sydney, Letenky do Thajska, Letenky na Srí Lanku

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenka za exotikou

    (09.12.2012, Rádi cestujeme) Aerolinka Türkish airlines si pro své klienty připravila velmi zajímavou nabídku - zpáteční letenka na exotický ostrov Male (Maledivy) za hezkých 13 308 korun. Odlet je z Říma, případně z Benátek. Cena je vč. tax i poplatků.

  • Letenky za exotikou: Barbados 11 300 korun

    (22.08.2012, Rádi cestujeme) Poměrně levné letenky na Barbados představila aerolinka Condor, respektive prodejce ebookers. Ten prodává zpáteční letenku z Frankfurtu na karibský ostrov za cca. 11 300 korun. Ubytování na ostrově lze sehnat i za 13 134 korun/11 nocí/2 osoby. Celkem za letenky a ubytování (11 nocí) zaplatí dvě osoby přibližně 26 tisíc korun.

  • Letenka za exotikou - Dominikánská republika

    (23.07.2013, Rádi cestujeme) Za poměrně nízkou cenu lze letět do exotické Dominikánské republiky, kterou najdete v Karibské oblasti. Dominikánská republika je spíše horského charakteru. Největší vrchol Pico Duarte ční do výše 3 087 m n. m. Podnebí je tropické, teploty se pohybují mezi 17°C a 30°C. Dominikánská republika se může pyšnit nejdelšími palmovými plážemi celého Karibiku. Mezi nejlepší lokality pro trávení exotické dovolené patří Punta Cana, Boca Chica či Bayahibe, kterou najdete na jihovýchodě ostrova.  

  • Letenky za exotikou: Americké Panenské ostrovy

    (09.09.2013, Rádi cestujeme) Za zajímavou cenu je možné nyní doletět na Americké Panenské ostrovy v karibské oblasti. Cena zpáteční letenky se pohybuje okolo 13 000 korun. Zajímavý dokument o těchto ostrovech najdete na této adrese.


Sponzorované odkazy


Letenky do Malajsie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.