Letenka za exotikou - Dominikánská republika

23. 07. 2013     Rádi cestujeme

Za poměrně nízkou cenu lze letět do exotické Dominikánské republiky, kterou najdete v Karibské oblasti. Dominikánská republika je spíše horského charakteru. Největší vrchol Pico Duarte ční do výše 3 087 m n. m. Podnebí je tropické, teploty se pohybují mezi 17°C a 30°C. Dominikánská republika se může pyšnit nejdelšími palmovými plážemi celého Karibiku. Mezi nejlepší lokality pro trávení exotické dovolené patří Punta Cana, Boca Chica či Bayahibe, kterou najdete na jihovýchodě ostrova.  

Štítky:
Letenky do Dominikánské republiky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • S ČSA za exotikou

    (20.08.2013, Letenky levně) Letecká společnost ČSA zveřejnila zvýhodněné ceny letenek do Colomba, Bangkoku, Sydney a Brisbane. Pokud jste lovci nejnižších cen, tato nabídka asi nebude pro vás. V každém případě se jedná o letenky v hlavní sezóně za velmi rozumné ceny.

  • Akční letenka za exotikou

    (09.12.2012, Rádi cestujeme) Aerolinka Türkish airlines si pro své klienty připravila velmi zajímavou nabídku - zpáteční letenka na exotický ostrov Male (Maledivy) za hezkých 13 308 korun. Odlet je z Říma, případně z Benátek. Cena je vč. tax i poplatků.

  • Letenky za exotikou: Barbados 11 300 korun

    (22.08.2012, Rádi cestujeme) Poměrně levné letenky na Barbados představila aerolinka Condor, respektive prodejce ebookers. Ten prodává zpáteční letenku z Frankfurtu na karibský ostrov za cca. 11 300 korun. Ubytování na ostrově lze sehnat i za 13 134 korun/11 nocí/2 osoby. Celkem za letenky a ubytování (11 nocí) zaplatí dvě osoby přibližně 26 tisíc korun.

  • Letenky za exotikou: Čína, Martinik a Maledivy

    (09.08.2012, Rádi cestujeme) Dnes zabrouzdáme do vyššího cenového segmentu a podíváme se na ceny letenek do exotických zemí. Vybrali jsme letenky do Číny, na Martinik a Maledivy. Asi nejzajímavější jsou zpáteční letenky do karibské oblasti - na Martinik. Za něco málo přes 10 tisíc korun doletíte na počátku příštího roku na Martinik. Pokud k letence přičteme nejlevnější ubytování pro dva, tak dvě osoby za výlet do Karibiku zaplatí zhruba 41 033 Kč. K ceně je nutné přičíst transfer do Paříže. Přímo z Prahy výhodně doletíte na Maledivy - cena zpáteční letenky je necelých 15 000 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.