Maroko stále láká ! Zpáteční letenky z Brna za 3.530 Kč

14. 03. 2014     Akční letenky.cz

Maroko je pořád v kurzu ! Po krásné nabídce EasyJetu zhruba měsíc zpátky se objevila další sympatická varianta letenek do této kouzelné země. Se společností Ryanair můžete letět z Brna přes Londýn (některé lety na trase navazují po pár hodinách, některé umožňují strávit v Londýně celý den) do marockého hlavního města Rabat.

Štítky:
letenky do Maroka, Letenky do Rabatu

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Litva opět láká! Zpáteční letenky Praha – Vilnius za 2.454 Kč

    (26.05.2014, Akční letenky.cz) Ceny zpátečních letenek na přímé trase Praha – Vilnius provozované leteckou společností Air Lituanica opět klesly pod 2.500 Kč. Konkrétně v termínu 4.7.-9.7.2014 můžete do Litvy a zpět vyrazit za 2.454 Kč.Ve spoustě dalších červencových termínů se pak ceny zpátečních letenek drží na stále příjemných 2.920 Kč.

  • Vyrazte do Londýna z Ostravy za 893 korun

    (27.10.2013, Rádi cestujeme) Londýn stále láká spoustu turistů a patří k nejčastějším destinacím i českého cestovatele. V seznamu navštívených mít by chybět neměl. Navíc vycestovat do tohoto kosmopolitního města vám nemusí "vycucnout" peněženku. Letenka do Londýna se dá nyní koupit za 893 korun. Skromné ubytování se dá sehnat za cenu pod 300 korun (osoba a noc).

  • Zpáteční letenky Praha – Benátky stále zlevňují! Koncem května za 1.007 Kč

    (02.05.2014, Akční letenky.cz) Přímá linka Praha – Benátky, obsluhovaná společností Wizzair, dál zlevňuje. V tuto chvíli můžete sehnat zpáteční letenky za cenu 1.007 Kč včetně všech povinných poplatků. Tato cena platí pro 4 termíny na konci letošního května, takže pokud je návštěva Benátek tím, po čem toužíte, neváhejte a rezervujte ihned.

  • Z Prahy do Singapuru od 14.312,- Kč

    (17.12.2013, Letenky levně) Stále ještě hledáte, kam letět na dovolenou v lednu? Turkish Airlines mají stále ještě k dispozici omezený počet letů do Singapuru za skvělou cenu. Letenku z Prahy do Singapuru lze zakoupit  již od 14.312,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.