Zpáteční letenky z Bratislavy na Sicílii za 2.925 Kč

27. 05. 2014     Akční letenky.cz

Víno, olivy, vynikající kuchyně, prosluněné pláže, mafie, Féničané, Kartáginci, Římané, … A co se vybaví vám, když se řekne Sicílie? : ) Zpáteční letenky od Ryanairu na přímé trase Bratislava – Trapani momentálně seženete ve většině červnových termínů za méně než 3.500 Kč.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky na Sicílii, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Bratislavy na Sicílii a zpátky za 1.993 Kč

    (13.03.2014, Akční letenky.cz) Víte o tom, že můžete z Bratislavy vyrazit přímým letem společnosti Ryanair rovnou na Sicílii? A že to vůbec není drahá záležitost?

  • Letenky do Paříže, na Malorku a Sicílii od 1184 Kč!

    (22.08.2013, Akční letenky.cz) Ke trochu pozdní dovolené vybízí letenky irské nízkonákladové aerolinky Ryanair, u které je nyní můžete sehnat za velmi přijatelné částky. Na webu je přepravce propaguje pro cestovní období 1. říjen – 28. listopad. Což takhle podzimní cesta do francouzského hlavního města? V nabídce je spojení Bratislava – Paříž (BVA)!

  • Air One: nové spojení z Vídně a Prahy

    (24.10.2013, Akční letenky.cz) Další nové linky chystá ve svém letovém řádu letecká společnost Air One, která již mimo jiné létá z Prahy do Benátek a Pisy. Novou destinací se na jaře stane Catania ležící na Sicílii a dostupná bude z letiště Praha i Vídeň.

  • Letenky v akci: Mallorka za necelych 1 500 korun

    (06.03.2014, Rádi cestujeme) Za poměrně nízkou cenu je možné nyní nakoupit letenky na Mallorku. V dubnu jsou letenky z Karlsruhe na Mallorku jen za zhruba 1 450 korun. V dnešním výběru akčních letenek najdete také letenky do Mexika za necelých 12 tisíc a letenky z Prahy do Indie za necelých 10 tisíc. Cenově zajímavá letenka je z Bratislavy na Sicílii. Ryanair na této trase nabízí letenky za necelých 1 700 korun.


Sponzorované odkazy