WizzAir otevře novou linku z Bratislavy do Říma

01. 07. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir se dostává také na slovenský trh. Od 20. září 2009 bude možné létat čtyřikrát týdně na trase Bratislava – Řím. Let bude zajišťován Airbusem A320. Levné letenky na nové trase budou k dostání již od €19.99 (jednosměrně, all-inclusive). Vedení WizzAiru se vyjádřilo zcela jasně: „Slovensko bylo vždy v našem okruhu zájmu.

Štítky:
Letenky, Levné letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair otevře novou základnu na Maltě

    (05.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že otevře novou základnu na Maltě. Malta se tak stane již 41. základnou Ryanairu. Aerolinka nabídne z Malty celkem 19 linek, z nichž 6 bude od května zbrusu nových – Billund, Boloňa, Krakov, Marseille, Sevilla a Valencie.

  • Letiště Ostrava nabídne novou linku

    (16.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Ostrava nabídne od 25. září novou přímou linku do Mnichova. Létat se z Ostravy do Mnichova bude se společností Job Air – Central Connect Airlines zatím 3x týdně v pondělí, středu a pátek. Letecká společnost Job Air navíc připravila akční nabídku právě na lince Ostrava – Mnichov.

  • Ryanair chystá novou linku Bratislava – Trapani

    (26.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že chystá novou linku Bratislava – Trapani. Do nové sicilské destinace by měl Ryanair létat od 7. května 2010 zejména díky tomu, že Ryanair do Trapani přidává dvě nová letadla. Linka do Trapani by měla být zatím dvakrát týdně v pondělí a v pátek.

  • Letiště Bratislava oslavilo novou linku do Říma

    (05.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Bratislava se může pochlubit novou linkou. Od úterý totiž zahájila nízkonákladová letecká společnost Ryanair svou pravidelnou linku Bratislava – Řím, na které bude létat celkem třikrát týdně – v úterý, čtvrtek a sobotu. Řím je tak již čtvrtou italskou destinací, kterou Ryanair nabízí – létá také do Milána, Pisy a Boloně.


Sponzorované odkazy