Odbavení přes mobil na Letišti Praha Ruzyně

29. 06. 2009     Akční letenky.cz

Letiště Praha zavedlo novinku - systém, který aerolinkám umožní, aby se jejich cestující odbavili prostřednictvím mobilního telefonu nebo PDA zařízení. Jako první rozšířila své služby o odbavení přes mobil letecká skupina AIR FRANCE KLM. Od 26. června se pasažéři směřující do Amsterdamu dostanou do letadel s palubní vstupenkou na displeji telefonu.

Štítky:
Air France, KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Odbavení přes mobil na Letišti Praha nyní i s Lufthansou

    (09.07.2009, Akční letenky.cz) Odbavení přes mobil na letišti Praha Ruzyně nyní umožňuje i letecká společnost Lufthansa. Od 26. června 2009 se cestující mohou nově odbavovat právě pomocí mobilního telefonu. Jako první tuto službu zavedla letecká společnost Air France KLM, ihned po ní se připojila i aerolinka Austrian Airlines.

  • Letiště Praha Ruzyně dnes spustilo provoz Free wifi

    (17.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně dnes zahájilo oficiální provoz bezplatného bezdrátového připojení na internet ne všech prostorách Terminálu 1, Terminálu 2 a ve spojovacím objektu. Je teprve šestým evropským mezinárodním letištěm, které tuto službu zdarma poskytuje. Dosud se šlo na letišti Praha připojit pouze přes placené služby T-Mobile HotSpot, nebo zdarma ve VIP saloncích.

  • Letiště Praha Ruzyně odbavilo rekordních 12,7 milionů pasažérů

    (07.01.2009, Letenkář.cz) I přes všeobecný útlum letecké dopravy, se podařilo letišti Praha Ruzyně zvýšit počet odbavených cestujících. Celkem jich podle předběžných údajů letištěm prošlo od ledna do prosince rekordních 12,7 milionu, o zhruba dvě procenta více než v roce 2007. Stejným tempem rostl také počet startů a přistání, kterých loni bylo 175 tisíc. Za nárůst letiště vděčí především úspěšné letní sezoně, kdy se počet ...

  • Letiště Praha Ruzyně nabízí nové služby

    (27.05.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně nabízí pasažérům opět nové služby. Tentokrát svou nabídku rozšířilo o nově otevřenou restauraci Subway®, která se specializuje na „zdravější alternativu“ rychlého občerstvení. Nová restaurace však není zdaleka jedinou novinkou. V rámci dlouhodobého procesu zkvalitňování služeb pro cestující zavádí Letiště Praha Ruzyně také One Stop Security.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indonésie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.