SkyEurope stále bez investora

15. 07. 2009     Akční letenky.cz

Včerejší valná hromada měla přinést jasnější informace o budoucnosti aerolinky. Akcionáři odsouhlasili snížení základního jmění téměř o 85%. Jméno investora, který by měl přinést do firmy nový kapitál, ale oznámeno nebylo. V současnosti společnost jedná se dvěma až třemi nadějnými investory. Šéf SkyEurope Nick Manoudakis věří, že jméno oznámí během pár dnů.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akcionáři SkyEurope řeší budoucnost aerolinky

    (14.07.2009, Akční letenky.cz) Dnes se sejdou akcionáři vlastníka letecké společnosti SkyEurope – SkyEurope Holding. Měli by rozhodnout o tom, co bude s firmou dál. Podle iDNES.cz se má na valné hromadě také odhalit tajemný investor, o kterém vedení SkyEurope mluví již rok. Podle Jana Sůry si nový investor vynutil odchod Jasona Bittera z vedoucí funkce.

  • Se SkyEurope létá stále méně lidí

    (10.03.2009, Letenkář.cz) Společnosti SkyEurope výrazně klesá od října 2008 počet pasažérů. Tedy již pátý měsíc za sebou. K největšímu poklesu došlo přitom v únoru 2009. SkyEurope přepravil necelých 161 tisíc pasažérů, což bylo o 36,9 procenta méně než v únoru roku 2008. SkyEurope to zdůvodňuje dopady ekonomické krize. Tento pokles se dle vyjádření kompetentních lidí ze SkyEurope daří kompenzovat částečně tím, že cestující si kupují dražší letenky. ...

  • Zachrání SkyEurope nový investor?

    (03.08.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost SkyEurope dostala novou naději na přežití. Našla totiž nového investora, který ji hodlá podpořit částkou až 16,5 milionu eur. Investici rakouské firmy FOCUS Equity navíc doplní i úvěr ve výši 5 milionů eur, který jí poskytne společnost Chain Box Technology.

  • Letadlo SkyEurope je stále na letišti v Pažíži

    (24.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Paříž Orly i nadále zadržuje kvůli dluhům letadlo nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope. Uvedly to dnes kolem poledne Finanční noviny. Podle ČTK by Boeing 737 pro 130 až 150 cestujících mohl být uvolněn v pátek, pokud se obě strany dohodnout na nejlepším možném řešení.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.