Levné letenky do Paříže: přehled aerolinek z Prahy

09. 07. 2009     Akční letenky.cz

Paříž patří mezi nejoblíbenější destinace obzvlášť během léta. Krásy města sem každoročně jezdí objevovat tisíce turistů a také díky silné oblibě je možné vybrat si i s poměrně široké nabídky aerolinek, které nabízí letenky Praha – Paříž. Cestující si v Paříži mohou vybrat celkem ze 3 letišť nacházejících se poblíž města.

Štítky:
Letenky, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Anglie: přehled oblíbených destinací

    (30.06.2009, Akční letenky.cz) Velká Británie patří mezi velmi oblíbené destinace, kam míří i přes léto celá řada turistů. Kdo nabízí levné letenky do Anglie? Kam je možné vlastně letět? Pojďme se podívat na nejoblíbenější destinace nabídku levných letenek do Anglie. Nejoblíbenější destinací ve Velké Británii je samozřejmě její hlavní město Londýn.

  • Levné letenky do Norska z Prahy: přehled aerolinek

    (23.07.2009, Akční letenky.cz) Norsko patří v poslednách pár letech mezi velmi oblíbené severské destinace. Nejvyhledávanější je samozřejmě hlavní město Oslo.

  • KLM: Kompletní přehled levných letenek z Londýna na jaro 2010

    (27.12.2009, Letenky levně) Holandské národní aerolinky KLM Royal Dutch Airlines přišly s akční nabídkou na jaro 2010, v níž pořídíte velmi výhodně letenky nejen do Chicaga. Akční nabídka je platná do 31. ledna 2010, přičemž se vždy odlétá z letiště Londýn Heathrow. Volných termínů je, jak se zdá, stále ještě dost a tak bookování na stránkách KLM.com nestojí nic.

  • WizzAir nabízí levné letenky se slevou 20%

    (03.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila akci na levné letenky. Akční nabídka se slevou 20% platí do neděle 5. července 2009. Cesta musí být uskutečněna do 27. března 2010. Levné letenky lze zakoupit na všech trasách z a do Prahy. WizzAir létá z letiště Praha Ruzyně celkem na 15 trasách – nejnověji nabízí levné letenky Praha – Benátky.


Sponzorované odkazy