Odbavení přes mobil na Letišti Praha nyní i s Lufthansou

09. 07. 2009     Akční letenky.cz

Odbavení přes mobil na letišti Praha Ruzyně nyní umožňuje i letecká společnost Lufthansa. Od 26. června 2009 se cestující mohou nově odbavovat právě pomocí mobilního telefonu. Jako první tuto službu zavedla letecká společnost Air France KLM, ihned po ní se připojila i aerolinka Austrian Airlines.

Štítky:
Air France, Austrian, KLM, Letiště Praha, Letiště Praha Ruzyně, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Odbavení přes mobil na Letišti Praha Ruzyně

    (29.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha zavedlo novinku - systém, který aerolinkám umožní, aby se jejich cestující odbavili prostřednictvím mobilního telefonu nebo PDA zařízení. Jako první rozšířila své služby o odbavení přes mobil letecká skupina AIR FRANCE KLM. Od 26. června se pasažéři směřující do Amsterdamu dostanou do letadel s palubní vstupenkou na displeji telefonu.

  • WizzAir spustil odbavení přes internet

    (04.11.2009, Akční letenky.cz) Oblíbená nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila možnost odbavení přes internet (online check in). Prvním místem, kde je možné této služby využít, je maďarská Budapešť, následovat by ji měla i další města. Odbavení přes web aerolinky je možné nejdříve 7 dní nejpozději 3 hodiny před odletem.

  • Web FlyLowCostAirlines.org nyní již ve 21 jazycích

    (13.07.2009, Akční letenky.cz) Web FlyLowCostAirlines.org je nyní dostupný již ve 21 jazycích. Nově byla zavedena také jeho bulharská verze. Web FlyLowCostAirlines.org je zaměřený na vyhledávání letů s nízkonákladovými leteckými společnostmi. Hledání přímých letů i letů s přestupy.

  • ČSA Support nyní jako Czech Airlines Handling

    (05.03.2010, Akční letenky.cz) ČSA Support změnila na konci února svůj název na Czech Airlines Handling. Hlavním důvodem je fakt, že má nyní na starosti veškeré činnosti spojené s odbavením letadel a cestujících. Czech Airlines Handling je dceřinnou společností ČSA.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.