ČSA pokračují v restrukturalizaci. Cíl: zisk v roce 2010

26. 08. 2009     Akční letenky.cz

České aerolinie ČSA pokračují v urychlení Akčního plánu 2009. Jednotlivé části tohoto restrukturalizačního projektu projednala toto pondělí Dozorčí rada ČSA. Jednomyslně přijala všechna navrhovaná usnesení. Opatření reagují na stále se nelepšící situaci v odvětví letecké dopravy a na nutnost přizpůsobit se okolním podmínkám co nejpružněji.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • KLM: Kompletní přehled levných letenek z Londýna na jaro 2010

    (27.12.2009, Letenky levně) Holandské národní aerolinky KLM Royal Dutch Airlines přišly s akční nabídkou na jaro 2010, v níž pořídíte velmi výhodně letenky nejen do Chicaga. Akční nabídka je platná do 31. ledna 2010, přičemž se vždy odlétá z letiště Londýn Heathrow. Volných termínů je, jak se zdá, stále ještě dost a tak bookování na stránkách KLM.com nestojí nic.

  • Jet2 zlevňuje vybrané letenky v letní sezóně 2010

    (25.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 oznámila dvě nové trasy z Edinburghu na léto 2010. Jedná se o trasy do portugalského Fara a chorvatského Dubrovníku. Obě pravidelné linky začínají v květnu – do Fara začne Jet2 létat od 20. května, do Dubrovníku od 2. května 2010.

  • easyJet na letišti Odolená Voda už v roce 2012?

    (24.09.2009, Letenky levně) Server motejlek.com přinesl informaci o připravované rekonstrukci letiště Odolená Voda (cca 29 km od Prahy u dálnice D8 na Teplice), které by mělo uvítat první nízkorozpočtové aerolinky v roce 2012. Hovoří se o intenzivních jednání firmy provozující letiště se společnostmi easyJet a Wizzair.

  • Prožijte netradiční svátek – svatý Valentýn 2010

    (09.02.2010, Akční letenky.cz) Nákupní seznam pro nejromantičtější den v roce je jasný: růže, svíčky, bublinky a roztomilé dárky. Letos připadá sv. Valentýn na neděli, proto jej můžete slavit celý víkend. Oprašte cestovní průvodce a vyberte si to nejlepší místo, kde strávíte tyto romantické dny. Určitě vás jako první napadla Paříž, Praha, Řím nebo Benátky.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.